返回列表 回復 發帖

回復 #4768 viento 的帖子

点解咧?我是话嘈的时辰
喵喵喵
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 07:08 AM 發表
你姐姐都唔幫你  你可以去食C
我姐姐??我姐姐响邊呀???我几時話你知我有姐姐呀??????
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回復 #4772 viento 的帖子

天使姐姐
原帖由 feimiao0 於 2008-1-29 07:09 AM 發表
点解咧?我是话嘈的时辰
我一向都好乖~~都唔同人嘈的
要嘈的人可不是我呀

回復 #4773 felixng2007 的帖子

天使姐姐唔幫我,唔通幫你呀~~~~除非.....
安安 !! EVERYONE !! I'M BACK ! :onion05:
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #4774 viento 的帖子

边个敢来呢度嘈啊。。。
喵喵喵
原帖由 viento 於 2008-1-29 07:12 AM 發表

要嘈的人可不是我呀
好乖
原帖由 viento 於 2008-1-29 07:12 發表

要嘈的人可不是我呀
Hard to say b4 !
But looks like u are getting better !! 安安 !! :014:

Hoho . . . :onion05:
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 feimiao0 於 2008-1-29 07:13 AM 發表
边个敢来呢度嘈啊。。。
我敢来呢度嘈!!!!!!!   高版放假 admin 潛水     我依家唔嘈等候何時????

回復 #4780 felixng2007 的帖子

有这样的事???
都是小心点好。。。
喵喵喵
原帖由 boy12 於 2008-1-29 07:14 AM 發表

Hard to say b4 !
But looks like u are getting better !! 安安 !! :014:

Hoho . . . :onion05:
12少~~~安安

人家一直都好乖~~ :019:

回復 #4781 feimiao0 的帖子

小心甚麼??????
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 07:15 AM 發表

我敢来呢度嘈!!!!!!!   高版放假 admin 潛水     我依家唔嘈等候何時????
依d叫"欺善怕惡", 話事人唔响度就出嚟蝦小朋友, 話事人一返嚟就聲都唔敢出~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 07:14 AM 發表

好乖
乖過你就得~~