返回列表 回復 發帖
咁你觉得呢度点?符合你既條件吗?
cck_my 發表於 2012-4-3 11:23 PM
仲觀察中...
自由吹水人數不多,整體唔錯。
仲觀察中...
YKK8899 發表於 2012-4-3 11:44 PM
唔好觀察了,開始發帖/回帖我們才可以認識你阿。。。。
自由吹水人數不多,整體唔錯。
grasslili 發表於 2012-4-4 02:54 AM
你好像很久沒來了。。。
唔好觀察了,開始發帖/回帖我們才可以認識你阿。。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-4 08:00 AM
認識咩?
吹水 吹水 就會同我地熟落ge了。。。
唔好意思,我好煩下,我只係想揾一個有質素論壇,就係咁簡單...
YKK8899 發表於 2012-4-3 10:45 PM
為了吸引你來論壇吹水, 加強為一個有質素論壇, 我刪除了你一個違規帖, 相信你好喜歡  http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1994514&extra=

我都試過被版主刪帖。。。
资源其实已经很丰富了,就是本人的访问速度不稳定
為了吸引你來論壇吹水, 加強為一個有質素論壇, 我刪除了你一個違規帖, 相信你好喜歡  http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1994514&extra=
z0012854 發表於 2012-4-4 04:52 PM
唔好意思,我違規了,希望大家多多原諒....
论坛还行。可我最喜欢的还是真SIS。最近老上不去,就来这里了。
大家都喜欢用广东话聊天啊!!我虽然看得懂,可不是很习惯啊,
论坛还行。可我最喜欢的还是真SIS。最近老上不去,就来这里了。
大家都喜欢用广东话聊天啊!!我虽然看得懂,可不是很习惯啊,

HDRMVB 發表於 2012-4-4 09:42 PM
你用乜話都得, 中英文人都來吹水, 沒相干
外星貓E生
來左一個多星期,覺得論壇好似人流唔係好多咁,我放左2個貼子係打工區同科技區裏幾日都冇人回覆,感覺好似冇咩人回貼咁.....難道呢度真係咁嗎?
1# YKK8899 thx thx thx

評分次數

• CC517

來左一個多星期,覺得論壇好似人流唔係好多咁,我放左2個貼子係打工區同科技區裏幾日都冇人回覆,感覺好似冇咩人回貼咁.....難道呢度真係咁嗎?
YKK8899 發表於 2012-4-9 05:55 PM
吹水區比較多人回帖
外星貓E生