返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
2 y6 ^4 o; g/ R公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
; N3 p' y8 M$ B4 X  k+ rwww2.tvboxnow.com分別係...呢部係新架囉0 v0 l& C) p/ M  o$ e
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔www2.tvboxnow.com* H# x' F4 B# I+ ]3 C% w
4# 魚柳bell
# |- K3 X7 {5 Q4 |: xtvb now,tvbnow,bttvb好型喎真係!金屬機身黎架?' z* L2 Q* s# }& ], `) C
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
  W* ~: ]: Y% P6 z. [9 }6 U2 d5 Jwww2.tvboxnow.com好型喎真係!金屬機身黎架?www2.tvboxnow.com: x; ?( Y# v* O7 D0 h  a2 B2 J% H8 a
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機7 m8 o* W+ |* K" `; K' `0 N
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
  S$ S+ e. c1 i5 x! d$ H8 C: ytvb now,tvbnow,bttvb係呀, 質感好正公仔箱論壇: g& c$ P3 I+ e% D) M: V
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長tvb now,tvbnow,bttvb# k: e2 S$ [+ s" x. z; g6 a5 c
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
- N  A7 e9 ]2 T, g快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell 公仔箱論壇1 h4 m( c5 X+ y' J# b
好型喎真係!金屬機身黎架?www2.tvboxnow.com: K2 ~* I3 b+ A7 T: h
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機tvb now,tvbnow,bttvb- Z1 a! ~" ]& S. k( ^" _4 I
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
5 _% ^" y% Z9 a0 s5 n! ]  d; }S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
/ S3 }  q; ^& W% L% e
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=21652511 b8 |, E( p. T
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
, G7 @1 b+ M; w! U* k0 q" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急公仔箱論壇0 h1 L0 o' j+ i& V
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???