返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機公仔箱論壇& T% M; c5 ~0 I$ ?* z6 c3 Q' U1 A
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: j# {; @0 j+ W. n% q! x
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
3 e3 A3 l8 S# S# atvb now,tvbnow,bttvb仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
* X( F9 W$ ?# y# a* M7 C( N4 ~樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 T7 k8 A$ R0 `4 i+ N( m
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
9 w5 `% W! D! W- k3 _5 |1 `www2.tvboxnow.com我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
, G1 [2 H4 ^! ^8 M- `3 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有機會嬴部one返黎:P
  n; n2 K: D& G: x; a1 J公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
公仔箱論壇2 J; V" S4 ]$ A  _3 Q
我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb$ D- H  V; v6 _" P
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
2 O! `0 t" |( [% q+ V, \  g9 ]6 S公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@
" h3 |6 _0 m0 G: _  ]/ ]6 O4 m5 D+ k想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...www2.tvboxnow.com0 t% T  B/ X% i
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
: Y, d! G7 f6 g) r" |; {
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
' q4 S" t3 W6 x) K我諗都唔會咁易嬴到啦@@
+ }( o5 v2 L' t3 J8 R; n& f! L想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...  K& r5 O. q; |/ j0 w
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
8 h7 l: w0 v7 C% h2 U- w- _) o2 c
都係既, 聽講影相好靚
# A" h$ w6 f) t7 y2 ^- ~; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
7 J: K- W) P  w5 l) r" ?# `3 W2 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
0 C1 Q! a6 _' b4 ^3 e% Itvb now,tvbnow,bttvb
  c0 q% h1 d# [9 Y' C* d4 o邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby : U6 q: g2 l) F9 _; |: W, P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 B% I0 ~3 u% G( B) G
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????