返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ~2 _; s3 r4 u3 Q7 o9 G
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
www2.tvboxnow.com: ?. q% I0 c- \+ \% W. d/ ~
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
6 r( a0 G; _0 C# f3 |- qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
/ d# Q# Y( L, k2 {: @公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
# x$ w! Z4 ~2 y8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
9 H: N' P, ~, i% [: M
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手www2.tvboxnow.com. O. V- u0 ]( ?8 ?( ]- k. C8 E; E
仲有機會嬴部one返黎:P
! n- j6 U) x. i1 X2 {! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! e3 E! H/ _7 D/ z
我諗都唔會咁易嬴到啦@@3 N: P3 D& \; e9 Y4 S, H& i; P4 R* u
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
; {' A# K6 S! W9 m# `0 A0 V公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@
  ]: E# z% [7 P* {% Dwww2.tvboxnow.com想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...公仔箱論壇: i) }. ~. A- l& i3 r" ^) D7 x
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 h/ x7 X/ b1 b& x" m  S3 V
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
  ~' g) G3 e2 G) O; {+ T- L# j6 ~
我諗都唔會咁易嬴到啦@@公仔箱論壇! i7 u9 f: Q+ u- c6 i% B2 @9 ]
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
* ?" i+ h# c* @  e( Y; x晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
& V0 A9 ]8 k$ N8 m
都係既, 聽講影相好靚% Q" t- U: z, P* ]
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
/ X! X2 v8 Q; @- m  d# ~( ^% T' itvb now,tvbnow,bttvb不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 www2.tvboxnow.com# d" F* D5 h* H

( P, l, {( G3 `& X& dtvb now,tvbnow,bttvb邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
7 {% C9 i) M, P& P" X! J- e7 _tvb now,tvbnow,bttvb
9 h4 s' x* n' f$ V1 }1 |tvb now,tvbnow,bttvb我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????