返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Z7 i! F  j8 c; K* }- I
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
- g8 F# T7 ?. F7 O0 btvb now,tvbnow,bttvb係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
: Z) ]' C3 B' r晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
% e0 ~7 k! J; s0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
7 f, J0 _/ ^' ^2 `. J" L& l6 L公仔箱論壇s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣, `# Y; D$ o" m: x! M* S
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
/ l  Z" r9 A1 ^0 Q7 {7 n5 v5 ]: j
$5898呀, 我覺得太貴" {5 m& z) W& i, o* K
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
www2.tvboxnow.com3 d, p' j* K, S4 o3 D( A
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多3 d/ D( d4 X9 H: b
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. n7 @5 \4 g* Q  A3 X' p) S! t$ I
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
0 E0 ^+ A* a7 @3 btvb now,tvbnow,bttvb$5898呀, 我覺得太貴
' k  V3 t: j' R2 b* YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價' B5 V6 A* a2 V; n
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
0 t( g) q' X, U其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
* j5 K( Z0 e" D% o
$5898呀, 我覺得太貴www2.tvboxnow.com  p0 l7 D  `/ u6 p5 Y% q3 A
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
, [" d$ a! K+ I8 Q( X晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
4 \5 o1 b+ ?* v6 x8 K' o下咁貴www2.tvboxnow.com6 B+ p1 A) ^) n, Z, b5 c3 `, s
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^. ]$ J! d1 {0 \5 ~/ S7 Z5 R
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架www2.tvboxnow.com( I; @2 ?  ?' V1 G8 O. G7 L6 y
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: \8 ~+ \7 a. {- A
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
# ~( x" n& j5 f1 [& v2 E6 E沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
3 c: q9 w) g# D' P3 w, Wwww2.tvboxnow.com今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行+ q) a: D8 w3 n& Q1 b: f
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!