返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
( m3 ]$ h/ l6 |. y* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
) g0 \0 L+ m- ^' c: y% d/ ^" xwww2.tvboxnow.com係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇  _  B. L' {* o5 i& t- c/ @
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
& {! O- E4 G$ P- C8 R7 X4 ytvb now,tvbnow,bttvbs4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
& C, r$ O+ y- G3 K. ?7 Q- u! ?7 Dtvb now,tvbnow,bttvbs4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣www2.tvboxnow.com$ g- D& x8 f/ d9 g6 Z* f/ k
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
+ M+ _; q2 T4 V$5898呀, 我覺得太貴
' J1 f0 c# |  F1 \, Ntvb now,tvbnow,bttvb而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
. ?4 z3 G- K- Ttvb now,tvbnow,bttvb係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
9 H; Y' u+ G8 v公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
- q" j! V: ~4 t5 \
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
www2.tvboxnow.com8 r% u1 ^6 ?2 g* \' y
$5898呀, 我覺得太貴tvb now,tvbnow,bttvb3 W4 C5 D7 A' J* E) ?$ a5 A
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
* W% w1 q$ g2 j9 f( Y3 C4 ~晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
公仔箱論壇! o, f+ ~: X' @& [) r% t& A' G6 r
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
) U- h; Q& ~) f8 U6 {5 W$5898呀, 我覺得太貴tvb now,tvbnow,bttvb! Q. V$ r4 ^1 \7 {* k: Q- E
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價www2.tvboxnow.com0 k$ a0 N/ {6 ]( k" e# o
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ }. f. U# y+ l+ o7 ^
下咁貴TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 \7 ?' G* p  A7 V
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
- L) ~' u9 k  R2 ]# |
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架" J& E; ~$ H% m9 k
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
3 j9 k. C* n4 G# C" y. o+ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩tvb now,tvbnow,bttvb- t8 X/ ]0 a! E0 p' x6 s. p: ]0 f* s3 O
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
' Z) H4 Q' p4 ~  A今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
5 O0 N6 [7 W& s; z" Z8 x: T; P$ H( z如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!