返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

0 E9 U8 Y7 \) P. G

4 z6 d- V. o4 w0 n公仔箱論壇www2.tvboxnow.com# I% X/ w% g1 \1 L7 N# [
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色: U) ]) E, }$ z5 X( ]7 o8 v
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
/ i7 \: e' D5 P# @' E* g% I我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
( z( E* q1 p  u( A" G. L4 C( `, O晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
( `, p) X2 R' G& k3 ]3 W7 b公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
# C+ ]- v1 x8 \( g% p. p- `0 x
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
. V& f0 L' G4 i4 ~4 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
) N# H/ x* _# ~: Q% B+ v好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
7 d- T7 \6 M- X3 M! v* V# c6 \呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index6 m9 P* ~$ f% m
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
7 H8 `/ f( r! J  S1 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
* s5 K6 H$ v* T/ w好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
6 D! G( n" `1 p公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
, K# S* \$ E7 t* w公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
& J1 [' F* z1 e9 J1 h
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y' k9 i, A( I8 h+ U; D
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
! V# B8 v* c& Z6 N唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
4 ]+ e; I! C: Awww2.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
. q, ?/ s( C5 w3 {晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
4 U8 J8 g% n# t
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
& Q6 |" P% j: w# PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多) U1 E4 }' y6 P( R5 _
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
! X# {; s5 ?( I- s3 ^4 m: |係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
# q, M7 m% T% l. \係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
; P/ X4 {- K$ a# H; x! W鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
5 c2 M7 b  Z9 A
我個陣冇特別格價個d呀
2 @: y" N) Z' Otvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
, _8 Q# r/ F) {6 _5 D, @% a( a公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
3 r1 [6 w; M0 v. T( Bwww2.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇# K) K3 Y. t( Q6 Y: s
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
公仔箱論壇( L' z! L3 @( T$ I$ ?
我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb7 D8 {1 m6 Y* A1 b
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
6 I% B+ i5 `. R3 f/ O% C& Pwww2.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
" _. l0 Z  q; d. f/ g7 bwww2.tvboxnow.com咁都唔錯啵, 多謝師兄報料