返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
. A$ ?6 [9 k/ K) |% r* ^0 w# [kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& U: U. D. l8 b1 J+ c0 n5 q0 p' E% W
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
3 I9 m0 ^- @* ^) u9 L鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
  t* h% {* H+ p$ U, T& {www2.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?
; |* l# I2 o0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
2 K+ U& x$ W7 Z* W$ d+ u公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?www2.tvboxnow.com) X/ P, N/ P; O6 m5 c  B
不過htc邊部好?
) `/ N. t9 s& f9 L+ a  O, A* Hsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
$ n2 X2 |8 U. _係呀
- a" r5 F9 ~- x! o$ i- T/ a  g( Mwww2.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
& |& q( ^% W+ Q6 j- Nwww2.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@www2.tvboxnow.com" x2 R) P, T7 t3 f2 I9 m
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇! A' n, ^; a0 X* J
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
7 [1 n( J* D. ~$ E$ q【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇; e& u& ], I# ~. I4 \
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
2 g/ Q* `5 v& ?% M' Q8 a我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www2.tvboxnow.com/ K! i& v7 n' N' Y+ [
不過香港都有蝴蝶咩???
' F0 }0 [" f$ S6 X% C+ B" h# X我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
7 k4 z% `6 G& n) m% C  P公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
- Q* M5 d; l: w: g! Htvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
www2.tvboxnow.com' A' c7 V9 G% ]2 U* |9 H- p8 U
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
' C( K5 J, S- N% r1 |; B" t
係呀; r) Z! b  p' {( E8 [
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f& f2 X% F8 O* D( z. y9 h
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
/ R& m  w0 L0 y4 r- A+ ]
個個都話one@@
0 V6 p8 ]" G) u' w0 T2 e2 O我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
: E  G! |7 b) \0 C5 P) ?公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb3 l' z7 k& x9 z1 k. C
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇' ^8 {, L2 J3 G
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
( H- O" q9 F( T; G個個都話one@@
7 v6 e% R9 K6 H* F7 A; p公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?" @( t9 s% y' g/ N2 {: g- Q0 H
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
4 m0 X  s5 Z; @. q* R+ Dtvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題2 o$ u* ?% a/ m- u- }% Y% @6 l8 k8 {
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇3 b" H2 ?2 G6 Q( P; X; X
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
, D- E% j. ^8 }/ }4 {# b我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題www2.tvboxnow.com$ w) w$ {/ c# V0 v/ \9 H' j  b
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 }* P9 b+ y% B( u$ Z- [1 X
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  x9 |' l) p, `. R
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
( P% o# A9 ~( }3 E# E/ D; [: `公仔箱論壇例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag