返回列表 回復 發帖

回復 #627 mini_kandi 的帖子

係呀.... 所以希望admin快d出新地圖.... 而家真係有d悶...

回復 #634 yfgary 的帖子

.....sound no point to play...

do Q版皮利斯 eat? sleep? rest???

he's playing 24/7???? :sleeps:
原帖由 mini_kandi 於 2008-4-19 19:44 發表
.....sound no point to play...

do Q版皮利斯 eat? sleep? rest???

he's playing 24/7???? :sleeps:
有空睇下寵物區既其他貼.......唔想成日係同一個問題日日去回覆!完!

http://www.tvbnow.com/viewthread ... p;extra=&page=1
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 648890626 於 2008-4-19 15:26 發表
退出家族后
以前从家族里拿去用的装备,理应归还
我记得我只从家族里拿了支冰剑,2-3本书。。红宝石还有金钱。。但忘了红宝石和金钱的数量
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #636 Q版皮利斯 的帖子

you are no.1 already....
have ALL the item...
no new map....

still fun for you????
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-20 02:00 發表

我记得我只从家族里拿了支冰剑,2-3本书。。红宝石还有金钱。。但忘了红宝石和金钱的数量
物品記錄
http://www.tvbnow.com/pet.php?in ... p;action=itemrecord

金錢記錄
http://www.tvbnow.com/pet.php?in ... ;action=moneyrecord
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Darkn3t 於 2008-4-20 02:00 發表

del

原帖由 mini_kandi 於 2008-4-20 02:07 發表

應該好快比人追過.....因為我升得好慢.......打左成日先升左3 級..........

興趣麻麻啦...我都係打下停下 搞下東搞下西又去打一陣.....所以好多人以為我成日打....

其實我懶得出去 因為出出入入按錯 又判死亡......依個打寵既人都一定知道!

如果你想知道別人有沒有問題 就留意佢升左幾多級.....@.<

原帖由 mini_kandi 於 2008-4-20 02:07 發表

收pm.....我閃 88!

想请问各位大大,一个 聖騎士盔甲 能不能换一个 法神之靴 或 法神披風??

收pm thx!

原帖由 syu3vil 於 2008-4-20 02:26 發表
想请问各位大大,一个 聖騎士盔甲 能不能换一个 法神之靴 或 法神披風??
你同其他成員換 我地setting限制左 我地高轉既拿不到裝備 同你換!

法神披風<<超難打到.......可能有既人不多!

訓 88 !^^

感谢Q版皮利斯 ,没问题只是想问问看如果要换法神大概是需要多少才能换到而已!!

因为法神之靴和法神披風真的是超难打到哈哈哈。。。