返回列表 回復 發帖

回復 #632 yfgary 的帖子

係呀....近排都在讀書~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-28 09:18 AM 發表
係呀....近排都在讀書~~~~
you are student???
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-4-28 22:31 發表

you are student???
fai哥仔,是大学生来咔
原帖由 kentt15 於 2008-4-29 01:26 AM 發表

fai哥仔,是大学生来咔
IC~~~~~~:onion14: thx..................
he may be so busy ar.......................!?!?!?!?!?!?!?!?!?

回復 #637 iwry@iwjy 的帖子

大學生而家要考試呀.... 更係忙啦...
原帖由 yfgary 於 2008-4-29 03:11 AM 發表
大學生而家要考試呀.... 更係忙啦...
i never study 大學 before......................:019:
我 都是大学生··
原帖由 pigsty2 於 2008-4-29 09:37 AM 發表
我 都是大学生··
你好呀~~~~~~pigsty2
大家好....好多大學生wor~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-4-30 12:27 AM 發表
大家好....好多大學生wor~~~
i am not..........................

回復 #643 iwry@iwjy 的帖子

唔係唔緊要...大把人都唔係la
少林寺係你5星級的家

回復 #643 iwry@iwjy 的帖子

大學生... 冇意思.... 係同唔係都冇分別... 你睇下有幾多個大有錢佬係大學畢業.... bill gate都未讀完大學啦..... 你有可能係大有錢佬....
原帖由 yfgary 於 2008-4-30 01:11 AM 發表
大學生... 冇意思.... 係同唔係都冇分別... 你睇下有幾多個大有錢佬係大學畢業.... bill gate都未讀完大學啦..... 你有可能係大有錢佬....
讲得好好,哈哈
原帖由 yfgary 於 2008-4-30 01:11 AM 發表
but now 大學畢業find job salary a lot up to around $ ? ? ? ? ? ? one month.................in hong kong~~~~~~:019:

回復 #647 iwry@iwjy 的帖子

但係你要想..... 大學生要讀多3年書.... 讀3年要俾多幾多錢. 我當你中五畢業, 你的工作經驗會比大學生多5年.... 這條數你計計... 大學生係冇乜大優勢!!!