返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-3-2 15:10 發表
我剛剛已經删除左喇! 我咁合作,有乜獎勵先?

可否同眾美女影一幅合照?好彩之前我 keep 起左我個新年願望。e 家可以囉出黎用 la , ... ... :onion10: ...

咁開心 , 不如比我响度打個廣告 ,一定冇問題 la , ... ...  
  ...
我也keep了很多年的生日愿望。。一定会许不和你拍照的。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-2 06:55 AM 發表
有人将参选的女生Kimkim8037放在 美女貼圖區 » 會放電眼的鄰家小妹妹!..
http://tvbnow.com/thread-282848-1-1.html
Kimkim8037 的相片是真的还是假的??  令人怀疑。 ...
i knew it....Kimkim8037 is a faker..!
正在调查中,一旦属实,她将会被取消资格。

重会给我们富家豪族列入黑名单,以后不可以参加我们举办的任何比赛。
原帖由 小☆天使 於 2008-3-2 02:17 AM 發表
i'll support lyw1114hk if you guys organize a handsome guy competition
好彩je ,睇黎 我遲d都會好忙, 好忙,無暇~~  沒空,            小天使 放心喔  我實會投妳一票:014:
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-2 02:55 PM 發表
有人将参选的女生Kimkim8037放在 美女貼圖區 » 會放電眼的鄰家小妹妹!..
http://tvbnow.com/thread-282848-1-1.html
Kimkim8037 的相片是真的还是假的??  令人怀疑。 ...
還好, 有大家係度監察~~         也好彩,任盈盈 d 相係真je
原帖由 rickyeva 於 2008-3-2 03:10 PM 發表
我剛剛已經删除左喇! 我咁合作,有乜獎勵先?

可否同眾美女影一幅合照?好彩之前我 keep 起左我個新年願望。e 家可以囉出黎用 la , ... ... :onion10: ...

咁開心 , 不如比我响度打個廣告 ,一定冇問題 la , ... ...  
  ...
有相影 ,預埋我一份!!@@!!
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-2 03:35 PM 發表

我也keep了很多年的生日愿望。。一定会许不和你拍照的。。
我想我沒問題~~
有新女wjolene 放相上去。
但是还是很少参赛者。:019:
大家快去叫你们身边的朋友来参加~
妹妹,家姐,妈妈,婆婆,姨妈,姑姐,女友等等都可以参加~
只要参加就有奖,介绍朋友也可以~
重重有赏~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

迟些可能有我最喜爱的歌手,明星,演员等等。
或是我最想去的地方~
有什么意见欢迎提出来哦~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

放心:019:
我為左支持盈盈同Shannon...我嘟會去參加
~~支持富贵之家,豪气之族~~
谢谢lyhui~
kawaii...

lyhui 都几可爱下。越来越多人参加。好事来得。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-2 02:55 PM 發表
楼主在29/02/08发帖,Kimkim8037在01/03/08发帖,两人都是成人4仔 - 族员.
楼主feimia0之前时常参加我族的活动,所以已经短消息给他问问了~

這帖子真好!!!我全力支持你!!!b support!!!!加油加油!!!!push ur gas!!!!:onion31: :onion31:
再接再厲_多貼此類帖子,謝謝分享:014: