返回列表 回復 發帖

聖誕節幸運抽獎有獎活動

正式開始

MERRY CHRISTMAS & HAPPY HOLIDAYS

聖誕節抽獎活動 12月24日 晚上8:30PM(GMT+8)進行抽獎

本遊戲總共有15份獎品.(本活動只有21獲得報名抽獎資格)
樓主本人會在21位報名者的編號里用抽籤的方式選出15位幸運兒.

所有有報名的版友們每人會在聖誕節前夕獲得本樓的抽獎派對入場券.
每張派對入場券會附上會員編號,樓主會以公平抽籤方式選出15位幸運兒.
所有獎品從1至15號抽起,其他沒入選抽獎名單者也會獲得報名回饋.(每個報名者都會獲得回饋)

本期活動由"美女貼圖區" lilitan008 & goldmonk (細細粒版主 & 金爺贊助)
聖誕節貼圖有獎活動由"有傾有講吹水區" 吹水王 lhy92725 (貓姐贊助)
本游戲設計來自BeiDouChef 所有版權來自Community of the sneaker nuts™
所有遊戲獎金由本樓幕後財團 Money Gang™ 統籌&提供
若有興趣提供贊助遊戲資金或游戲上的問題需要解答 請PM本人 BeiDouChef
個網成日都係咁,都係嗱嗱聲輸晒D錢算喇
金石良 發表於 2014-1-22 01:02 AM
遲早被人Hacked
香港好多過論壇都已經被 Reported Attack Page!
大廚早晨.
老细早晨,今日又好似正常了喔
條骨都無佐lu
大廚早~

邊個咁得閒嚟搞E個咁淪陷啲論壇啦,係佢自己塌嗟
認真睇真啲真係又真係
听闻是果个咩DNS服务器出问题,虽然其实我吾明
條骨都無佐lu
真的不可不承認最近又多黑
又輸
都话去买个风车转下咯
條骨都無佐lu
沒試過黑到這樣 連續2星期無嬴
唔好洩氣,慢慢來,遲早會贏番哋
真的不可不承認最近又多黑
又輸
BeiDouChef 發表於 22/1/2014 02:21 PM
不如試下買你唔想買果D,翻返轉咪贏咯
認真睇真啲真係又真係
唔好洩氣,慢慢來,遲早會贏番哋
LastWinner 發表於 22/1/2014 02:28 PM
不如雅雅開D包贏啲盤啦
認真睇真啲真係又真係
小强都有赌波仔啊?
條骨都無佐lu
不如雅雅開D包贏啲盤啦
lckiong 發表於 2014-1-22 02:32 PM
如果有包贏嘅盤,我都訓身買啦
如果有包贏嘅盤,我都訓身買啦
LastWinner 發表於 22/1/2014 02:34 PM
妳開,我訓身廿億
認真睇真啲真係又真係