返回列表 回復 發帖
: c- U9 I' B. }! A" }4 Z; h. DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u) l% P, V- f! ?
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 `) [4 [: L; U* c( ?$ H+ m
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peewww2.tvboxnow.com% F* v* J/ v3 f# P+ }! p
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
) v7 z) J1 B  n
p版主榮升,一定要送大禮
+ d3 |% R* V4 i( t, q' P9 H* o  s5 ]  a, D8 `2 E" `& G* U
小便版,係咩版嚟架??haha公仔箱論壇8 A6 T& t# `, t4 k+ w4 c; ?$ D
) `# N( ?6 v5 v
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!www2.tvboxnow.com- U2 i( L% f! D0 T5 c
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: y( ~8 t) o* u5 ?2 K
版主大人,叫kily得喇!!XD
6 p9 O* Z( {; ^2 L. q5 V$ O
8 v+ d1 K  {$ [5 [$ T, N好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
- |4 U- t( M# r0 i公仔箱論壇尤其約定!!!
9 s+ o$ G* r5 ~( c1 flove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
2 C- I; @) Q) V/ O2 o) c$ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很好聽
" W& d$ s/ m3 C' VSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
' I' V& \  P# A, y, W8 H8 q! ?6 Y+ W但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Q  w2 `$ g1 u7 Z
好好聽啊!9 c/ j, y1 ~2 g
尤其約定!!!
9 s# u+ Q* _9 |www2.tvboxnow.comlove it~~公仔箱論壇2 f% ?+ o6 O- w7 C4 }; j) `1 U
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
2 Q, G0 n$ V/ D* swww2.tvboxnow.com
' _7 L' d, a- v" u/ {; z好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
8 A. u( V/ ~/ n  l' q! uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很好聽
0 y  f# r1 [: H4 Z' e/ D( J公仔箱論壇Support !www2.tvboxnow.com* \! K2 G- t1 N
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
: k6 s/ q+ o9 F4 ?
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
( p% W9 ^( }3 p& ?1 \但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!公仔箱論壇/ i9 b) _% ?6 E4 m$ t1 `
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& a% S1 e3 c% F6 a
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb& g& \3 A3 Y! G8 U6 {' W, X. T3 O% M9 a
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 公仔箱論壇  s7 B$ ?* L. ?' O  V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ x: v* n$ m7 |: n& C& J$ _& H

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
+ M$ o7 R) U, b' _5 ?) @  v+ L4 Gwww2.tvboxnow.com乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
; ?4 I- u3 M2 ~: t% S: Z& h2 t% C+ a( ~
uD3AKIufams公仔箱論壇8 }$ ?, {% X$ q! D9 q  Z; w3 H
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
- q6 E! a& O9 P6 ]2 @tvb now,tvbnow,bttvb哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
$ s6 l+ [" |2 G% N2 C* LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗pull3版主唱會更有感情!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) _! B5 ^( ~0 W: M
www2.tvboxnow.com% R% m% Q& w) q! V* y$ x
謝謝收聽!!