返回列表 回復 發帖
www2.tvboxnow.com7 Q, e- I- B; n+ a' m6 n9 n- F
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
- ~# s, s+ t! o5 ~# G公仔箱論壇不過我唔係嫌美儀老啊。www2.tvboxnow.com% \+ t+ K+ v+ H% M4 f+ ]9 i
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
www2.tvboxnow.com* y' f8 k$ \: T5 l6 B; l/ S# s
tvb now,tvbnow,bttvb" u$ t: v5 i7 K' }# U$ F
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
2 M, p" s6 w9 @3 N7 Qtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 5 r# t( t' _, x7 }, |* w
www2.tvboxnow.com( J5 v) `" I5 o! v8 T6 E; l+ C
9 [) i% i- B1 S/ r3 `2 _www2.tvboxnow.com: Q, Z; U0 N) i5 D7 _
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲公仔箱論壇+ \# v: g, P* b2 K; M
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
公仔箱論壇% F% ~0 Z9 H* K1 T7 B  Q; e
唔.....
  C. W- t- R  H# P# l. M7 J美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
/ [% M3 v1 ?- T" ^www2.tvboxnow.com/ _- X# I( L( ^; _
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb, O4 P; J/ \1 T* F! e9 T* K
2939554tvb now,tvbnow,bttvb4 C0 b4 E# t* t9 d" u# }
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
; T- i# b1 s  G- F9 xtvb now,tvbnow,bttvb
2 D2 |* r1 j; v: X5 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
4 }1 l) I# G6 X4 \5 k" M
唔.....
, i# \+ _& }- a; Q" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
$ x  r+ o: v* a& s7 V2939556
# t# h7 l, v0 hwww2.tvboxnow.com註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...) @+ d) E- Z) |/ |# C" Q$ C1 L
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
5 n1 P* V4 t  \, n# P, w

, A( A! }: o- S( f2 n咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
4 k/ ~! l$ t# z) L% K1 ?% xwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; I) N8 p! i  \1 Z9 r! r
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
, ]. g' |% o' B! [6 k# h0 itvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
1 W' H6 q+ a/ X1 hwww2.tvboxnow.com
7 w1 d! r- X1 g) w" s8 kwww2.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
www2.tvboxnow.com6 n& d# ?2 F% _- ?

) S% I! g4 K6 |5 T9 \$ e$ Y4 @我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a. C; e8 n$ p3 y, [2 x1 Z
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
# X0 l& @! S, G/ C8 X  \  n公仔箱論壇
7 t7 ]8 {4 q9 S/ D' h: k9 }公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
; `1 j) R; |9 M1 z+ d. _2 `8 Awww2.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。  y& A; A. X0 b$ j6 X
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
+ A& p  W! u% k

2 i3 W1 s& O8 ]5 J
$ j& b4 e: W0 b/ y' w! }+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
4 Q/ }) y) }6 c- l+ k9 c
" Z# p/ T+ Z2 z0 R! T
有大佬撑住咁就冇有怕:
) p$ Y& E6 _4 |1 @8 y3 i( {/ g公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
; g6 t$ z4 [; b1 Zwww2.tvboxnow.com嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...公仔箱論壇# F0 r% j& K' ~" |
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
; F8 G% `0 R1 y9 r- @" B公仔箱論壇哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
, l' K: {7 ~3 e, e- s' k

4 y& |/ c- @5 d& d& M* X我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇9 m. Q& h3 v6 q, h& H( `
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇5 }$ O/ L- M- v- o
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎3 L% e2 Q  }% S4 r9 q7 ^/ m" e, B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 l" [" q& V% q% s

8 j3 H  a* \+ ^6 v! M( xwww2.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
* ~/ C/ w6 u9 P3 Ftvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
% n1 c4 v" k8 Y  h2 q' I& z
我預設嗰個反而唔係呀..
公仔箱論壇  ]8 O( p2 ]6 P) j8 S( p. _
; q2 i! Q' J1 N  s
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: [  ]- X9 J7 q% k% h9 S
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
2 i, O- M' C+ [6 m( ?0 f
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) M% p/ ]: Q' @% N; {

. o' I5 ~! m3 P& d  zwww2.tvboxnow.com補充茅山聖物紅肚兜
0 u/ a# g2 r3 ^, }" p: Otvb now,tvbnow,bttvb
8 ^" v) h! Q/ I0 N' c" dtvb now,tvbnow,bttvb
1 Y& |/ D# G* N5 x$ C" X" ?! itvb now,tvbnow,bttvb
1 z) E  |. s" O- K  n- DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 g3 O# S& _/ Y6 W3 Z# o 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
* j: l$ ~8 }$ l/ b公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
* H1 d; x  f5 _$ D
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
) k( i* D' B7 H) f, u( X" W  ~記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
公仔箱論壇* G  X* m3 g8 S: B
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^& w" Z! r% R
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
5 Z# w' S3 k) p- ]0 qleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
8 z/ r5 C. m! M* S, C, Lwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇% X+ l$ N; w+ w) g0 z
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
- m, J9 M% B9 E# K. E公仔箱論壇; H; @# q# d$ Y
釘姐的背面tvb now,tvbnow,bttvb; o; U. J1 G7 n8 r