返回列表 回復 發帖
& O3 Z4 `- b1 O) A/ {8 J8 V" g

' n$ S. X* a, K4 Q/ q; I0 Qwww2.tvboxnow.com佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
0 h0 k# H/ A) R9 i  Owww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
8 n# _, s% u' y+ {; b公仔箱論壇係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。# ~4 Q0 u  h! l6 n5 H
* c- P) X( C' [: m$ t# y5 w

9 `4 j* Y8 S8 p* ]  j. i/ G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
. L: T: ?+ C; t: k3 w
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625www2.tvboxnow.com* O2 A5 y' q# W, i, P9 N
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
. q. L# @( n+ |+ [$ \leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( w8 d: Y; b3 j

9 y( x8 x6 `/ o& Wwww2.tvboxnow.com廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
$ _6 r" @7 m1 r" [  Lwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇# C# B, `5 R& V3 N$ s. \' i
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇www2.tvboxnow.com+ L. g: J1 O: c! W2 I1 U( T( l6 @  }
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s& \$ H+ W. W3 j  ^: ?
咁陰功吖?
& F; x- \' J" E公仔箱論壇但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k9 z% x. n9 i" F
公仔箱論壇, Q) o: U9 e% o
www2.tvboxnow.com, a& U) s& F7 N' M: W* ]
咁陰功吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @" j2 b) W# x
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
2 o% b  G3 C( m3 ]( |$ O公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼+ o/ N% _$ `& n3 b  U; r
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
5 a  m+ w1 I' i

' `) a( i6 Z$ d. J* M- J# M. M+ F佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
( Z  q+ `8 `/ F/ y5 u* j+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q. J5 E5 Q1 Y* x# Z' A. F, o" d" F% u
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
9 m. W/ C3 B7 V1 q' r" E6 Otvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
& O# p- @7 O/ h
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
  X+ G9 a( }, n  h: n6 a: A& n
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!tvb now,tvbnow,bttvb' @3 u" T+ n- i5 z6 v! |7 N
Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
- G3 J2 k) i6 k
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
& E+ a4 Q) ?! n- ~6 X
5 X7 P0 k  V2 t% k; w: h, z
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗www2.tvboxnow.com0 ?4 X7 v' B6 U8 ~, G' Z
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
3 F5 D2 D1 b' z/ g) \8 u5 x9 `! {公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
% _* Q' v% K) C3 swww2.tvboxnow.com但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
/ Q1 i# x0 k! p' V' X) E3 s) w6 }
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。( T" z9 g) S) V- A; J$ X" H
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
7 M, ~0 U  G/ N! L* e& b" ]/ B4 vwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
# A+ c0 j7 r. I$ K( g$ Ytvb now,tvbnow,bttvbwww2.tvboxnow.com: w) A) o$ U( I3 g6 ?" C+ y8 t
聽緊電視喇
! C; v, ?9 m* d) z& ?0 G歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。; U4 J  O& W! P6 }  I+ \. p0 v; z. V
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
* l0 d' k* M5 a) PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港