返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇, y) y, O8 t1 a3 V6 t  e% y0 R/ a

. i% H+ F) i1 \) Q公仔箱論壇咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!  U4 B- |' L' G/ `2 K
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
$ F, I0 w8 |: e) S. B
tvb now,tvbnow,bttvb  u4 E  U# n/ Q: p$ n
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
& e3 ]. }( a7 U" C* f( X但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
( U5 y0 z2 P5 l6 P9 I
7 G: G/ l2 s- E7 ^& n5 Y- stvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇) B- g* J6 b) S) ^8 Y
tvb now,tvbnow,bttvb( E% F0 g5 s0 Z& n- N9 v. S$ T0 K
lamlam賣廣告
# w8 `, ^2 N2 x( p0 e& r$ G0 rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
9 G& P3 ^! ~) o& z7 `. a* A- y9 ~, I公仔箱論壇www2.tvboxnow.com  i' T$ O$ r! X. h% D) t; H6 F, P8 x
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。www2.tvboxnow.com( [1 K4 `6 b8 w* Z8 a- @3 E3 j8 t
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?; t3 d0 @3 R4 L3 z8 f; X
! R) ^7 w4 E6 M! r, [1 ?! h6 B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)tvb now,tvbnow,bttvb' W. B! ]! d! d% j# ^" n
www2.tvboxnow.com  A" y8 A( {/ Q
% |, a7 m) h  d3 T" MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979865
% ^" H" V; Y9 O; Xwww2.tvboxnow.comVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
$ {& }* \6 \( T' \& E! Ytvb now,tvbnow,bttvb
# S* `8 K- I+ w; n; D5 @9 ~6 j- q297986229798632979864公仔箱論壇! a5 b) D8 }" \, d$ m
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...' D0 H7 W+ G# A2 p1 L
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
www2.tvboxnow.com. E! k" I" J4 G; `# x8 T7 |0 n
) v% g% `7 [) @* u/ G
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
( V0 x  H7 j/ p2979882
1 h" D4 S. H) K% R哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb$ k  x' ]9 D3 D- y
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?! s2 h4 w5 d- y% r8 @7 s
) N! k; n# r& U$ O
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
( F9 ?  h/ M( _2 Nleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
/ w6 @/ a8 Z7 Q( p, Btvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( Q! q# }! D% f6 U0 V7 X
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)" q& I& s2 s$ Q
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
4 H% p! h4 w+ j( `4 h我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C, m% ?: L/ H. s/ s( q* [
...
2 j" F+ O& }+ b' p$ I* d3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
1 W! F' }& [% _如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇9 @0 a% Z7 Z! s. q3 M5 e

& d% J/ W+ d1 I# L# t; a
" r2 _! E+ O1 x. Z4 f# {* U) \: E
3 n$ b8 a+ F7 b' ]1 `# Z6 o$ K我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
, [+ @& {- l* c4 {; ]1 T5 Q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |+ l) V' [  g1 A9 v2 M
www2.tvboxnow.com8 `: z! A& B$ y" W
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
8 [% x% U) _3 b1 |% R. Awww2.tvboxnow.com
  j" K8 r  E% L公仔箱論壇
公仔箱論壇5 U: p; V4 K3 X6 |( i
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
% N# h% V5 F& m  x$ C7 J/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
公仔箱論壇( N2 g- N" `' ~3 ^- M. J! s# W& \

. ~/ [  j9 T. ]" M$ q係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& U5 b! [* q! M% N+ B. B4 {
6 w/ I) X% g( L- H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b3 r- p' P% R  {' V$ z; g4 p/ u$ a$ {
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
4 Z1 R8 @: O8 f* }# W. D0 _www2.tvboxnow.com% o/ b. _1 A1 p, W
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
. `) X& x/ W' i1 e大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
0 Q% d! S; [, O1 l0 g7 Kwww2.tvboxnow.com
2 G4 A# [- r) B& p. r: @% S/ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?. k3 z! c. a1 ^" S
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
" l9 `9 K, a! v9 N6 E1 W
. a9 c" @' w! A另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
公仔箱論壇! m, n$ e! V6 Z3 a/ Q
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐公仔箱論壇/ w$ ^3 y7 M, z- w
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
公仔箱論壇4 V! \8 z! @. f4 m/ w
  `; D; O8 C% R- r0 k' w1 d
咁得意我都想試下呀
& T$ g* E2 U9 |# E, h( y2 fwww2.tvboxnow.com
3 D7 c: o/ b# ]6 l+ I$ [係呀?
( K2 k# y8 A" w9 L, @; N% [咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
" a! t$ F3 |; s  e9 B) o. c2 Twww2.tvboxnow.com+ e$ J; M) V% d$ b) F
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
6 t0 Y5 i: S6 K1 B2 Z5 E1 l( cwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
2 X  [- y) @% r  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 `1 V+ V( W9 X
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
tvb now,tvbnow,bttvb/ ^. ^0 t% b7 `# J

" y/ J, N3 T% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁得意我都想試下呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  H" g5 n, j2 S
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N. Z4 h" ]4 `% S0 }
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。tvb now,tvbnow,bttvb0 n) N) F7 W8 U0 R
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
www2.tvboxnow.com4 D8 a! j! I; L7 J. Q6 i

5 c# ~+ `1 B# L, P0 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. z$ ~6 q, ~9 [# S5 i
自己玩拔罐好危險架喎。tvb now,tvbnow,bttvb, G; E) }/ |2 L, l2 j& T+ G
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  i* C- ]  P  A% _& O
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
5 o% k7 n, ^$ [# y) _3 T
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
( ]) L5 _3 Y2 }- B& p% Cmnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
公仔箱論壇6 i# z9 G$ E4 n% [- M
www2.tvboxnow.com+ L8 L2 i: I+ V7 A
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
: z" P0 T, F$ L) w: R: bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb* G/ i- k9 A; k2 _0 s& k/ |: [
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
! F0 X4 d7 ~: L( dtvb now,tvbnow,bttvb2980492" q% M* f! k9 m; m6 Z; q# s& L
/ D6 @4 H$ s5 p4 [! W' S
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...tvb now,tvbnow,bttvb  b  Z& p- D5 f! Y8 o5 I! n; U
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
! Q& q' A* h5 x) e. |% e" RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。公仔箱論壇% `( k# [' m; Z. `6 u! w' U
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細