返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:4 `) e- x* v1 f; a+ D6 T
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:' k( Q( P- u! r; l- T4 P
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...www2.tvboxnow.com+ J) b7 i& k! O" h+ n
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 e" A3 g3 ~( R% x
Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
www2.tvboxnow.com( F% V. T, h! f/ i
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) \: ~2 \- r5 Y2 y) B
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
; t( q5 e+ Q1 y% _: |) {文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
, d* H2 w- W. _- n. \公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _! M- G/ |# N+ D% A  L

8 \( F8 i5 m, |0 \9 r2 j公仔箱論壇多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。tvb now,tvbnow,bttvb% c) C- F' T+ |0 L/ o3 J
www2.tvboxnow.com: l* {/ l) M7 D+ [9 @$ s$ E
  l3 ?8 b2 ]6 @1 |- c
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀tvb now,tvbnow,bttvb& ?! M# V; s. r, d/ X& y1 s- Q
文武兄幾時返黎呢
  }( P  B$ `" u! utvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]% [" y/ i+ B) R/ _- |4 `. u! }

' q9 p$ K. R1 n8 f4 W: Y5 [  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
7 M4 X  N1 F$ i0 |5 ?
) t0 d& _- l* A+ U0 i0 _www2.tvboxnow.com多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
; M' T, r% T2 q. _1 p' Y3 x5 O$ y- n' x& P8 R6 Z% s
tvb now,tvbnow,bttvb. T: @2 d4 {. b& B9 f1 e, r
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
$ r0 @$ C; j$ i4 L; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。文武兄幾時返黎呢公仔箱論壇  N# U: r; N8 x7 O3 L# T; K. x
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
" N: n1 j( Q' S# kmnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。tvb now,tvbnow,bttvb- ~% {7 g/ T$ n  o

3 t. H# M, v4 g* U5 Z, n% ftvb now,tvbnow,bttvb是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~