返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
3 d! B! K/ K7 ]! y) z; Rtvb now,tvbnow,bttvb請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
. n0 |9 A+ ?6 b9 e; `請問邊度有得睇?
' ^8 h/ G4 F* K8 K8 E# G! PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
公仔箱論壇) f  P: K0 F. z) _" j) Z
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
  U2 e% o+ H1 l% v) L公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既公仔箱論壇" m/ h' e9 y/ i
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
0 H+ |4 ^5 m! h9 M
公仔箱論壇% C6 m  n1 y1 |
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
: n# v/ h2 [1 ~

6 B6 C5 e% ^5 {2 M( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
$ l6 R& j6 l. ?' Htvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
1 M' O  Z7 c) C5 Z. z樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲www2.tvboxnow.com" b! |& s+ y' j5 I( B
你就咁上網睇睇唔到架
/ k0 W# Z2 P  {7 m, owww2.tvboxnow.com樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲7 t3 H' \( ]. @! w" o
你就咁上網睇睇唔到架tvb now,tvbnow,bttvb( {/ M, k2 J% p
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
www2.tvboxnow.com, y$ z% H# r7 ?- {$ s+ j

) q5 O9 A& ?$ W* J' J1 Dtvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@
8 x& p* v9 \2 X" u9 |咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
www2.tvboxnow.com, ^5 `2 Q2 ?3 e5 J* {3 ]0 q

' n6 \% u7 p# e4 p6 W- _1 n  h原來係咁@@
$ s+ s$ Z4 m/ V3 a1 l% atvb now,tvbnow,bttvb咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
! U# n) L  D3 {: `公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
公仔箱論壇% ?5 x" h1 x, M: T2 z) Q
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦tvb now,tvbnow,bttvb2 O6 g; u* C: u" |
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
www2.tvboxnow.com, i. [) v. i3 M( Y1 a
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
2 P1 ?9 |/ P* [# t8 f! E- u而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, P5 r" a) s8 ?0 h0 s
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
  `7 X* Z- _! y  [tvb now,tvbnow,bttvb
' e5 j2 L: \" H4 z公仔箱論壇比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% y* b6 h: P7 f" |( w+ T
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
www2.tvboxnow.com/ {% n: g$ y; Z" F
tvb now,tvbnow,bttvb: d: x- n/ L3 [# H+ b# N; K
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
$ G8 V7 _- @. }! n% ?www2.tvboxnow.com我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。