返回列表 回復 發帖
汶汶,生日快乐啊!!

祝你日日甘靓女,时时揾到好男人!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
HAPPY BIRTHDAY TO MUN MUN
迪士尼樂園歡迎你
HAPPY BDAY YA 汶汶!!!

原帖由 kingworld 於 2008-4-20 11:14 PM 發表
蚊蚊预先祝你 生日快乐
                 笑口常开
     青春常驻
过埋22号你又老1岁啦  
king哥哥....
你甘早就幫我開個貼.... 多謝你吖....

22號之后我又變的更加成熟喇...
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-20 11:20 PM 發表
生日快樂啊~
衰婆﹐又幾多人歡迎你啊!
又喜歡你。。哈哈。。。
祝你﹐青春常在啦!! 遇到一個好好的男生啦!
多謝ck....
當然多人喜歡我喇...人緣好...無法... hahaha....(講笑講笑...)

我都希望可以遇到一個好好的男生....   

thanks ck....
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-20 11:24 PM 發表
預我一個. 樂快日生
哥.... 得甘咋 ?? 整粒生日蛋糕黎都好 wor....

thanks 哥...
原帖由 zactlion1899 於 2008-4-20 11:24 PM 發表
生日快樂!howgeemun:014:  
多謝吖.... zactlion...
Ca.
汶汶生日快樂呀~
雖然唔係識O左你好耐..
.不過你係我O係呢度GE第1個朋友~~
!!^^
多謝你啊.... cathy...
多謝你當我系朋友啊...
我都好高興可以做你呢度既第一個朋友...

cck_my
HAPPY BIRTHDAY TO YOU! 生日快乐!
thank you  

ong1323
生日快乐!!
:014: 多謝

:014:多謝曬你地的祝福..

wwinglin :

汶汶~~生日快樂, 心想事成
人見人愛, 車見車載
多謝你吖... 喵喵....

我都祝喵喵人見人愛... 越黎越漂亮
wk.hoo :
呵。。呵。汶汶。。这个生日之吻走唔甩架喇。。
好喇.... 見系你咋.... 多謝你吖....
walala :
汶汶生日快乐~~~

祝你:青春美丽,天天都快乐:014: :014:
:014:多謝 lala ....

親愛的亞妹 :
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!:014: :014: :014:
thank you 亞妹....

woofy :
  HAPPY BIRTHDAY TO YOU!    
thank you .... my lovely woofy...

blueocean :
Happy birthday
may your wish come true
thank you .....

輝哥哥 :
汶汶生日,当然少不了我的祝福。。
祝汶汶生日快乐,身体健康,笑口常开

多謝你吖... 輝哥哥... 我收到喇....
bb :

汶汶祝你生日快乐,越来越靓女~~

kingworld你甘早开帖同汶汶讲生日快乐,吾通....

bb.... 多謝你既祝福先...

不過我同 kingworld 無關系駕... 你唔好亂估....

喵喵囡囡 :

汶汶,生日快乐啊!!

祝你日日甘靓女,时时揾到好男人!
多謝你先吖....  時時揾到好男人... <--- 唔洗時時... 好男人 一個就夠....

juju :
HAPPY BIRTHDAY TO MUN MUN :011:
thank you ...my lovely juju.... :014:

武哥 (papa) .....

HAPPY BDAY YA 汶汶!!!

多謝你個蛋糕同埋束花花吖....  
幸好今天能上到tvbnow~~呵呵

汶汶~~祝你生日快樂, 心想事成,身体健康,万事如意,龙马精神。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

不大会讲祝贺词~~anyway~~总之就想什么有什么啦~~~

来~~许个愿望。。。吹蜡烛咯。。。。。。。happy birthday to U~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 howgeemun 於 2008-4-21 06:06 PM 發表

哥.... 得甘咋 ?? 整粒生日蛋糕黎都好 wor....

thanks 哥...
係得咁咋!!      ..........................................................................
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 mk841 於 2008-4-21 09:30 PM 發表
幸好今天能上到tvbnow~~呵呵

汶汶~~祝你生日快樂, 心想事成,身体健康,万事如意,龙马精神。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

不大会讲祝贺词~~anyway~~总之就想什么有什么啦~~~

来~~许个愿望。。。吹 ...
:014: 多謝你吖.....