返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..: a6 W6 F5 I2 }) ?
但係因為好大把頭髮...
; x+ Q; D' T$ A* I2 U  n公仔箱論壇而且夏天好熱..
% g" m1 t9 `! ?) y' J" \我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g; K* M. {7 a/ u
剪o左15寸......
# Y3 r, C$ O% d) P  P- N雖然唔係幾捨得( k4 W* f1 _! n) f+ E6 d+ O# L+ s
但係有d人話都幾得意
% f9 K, X9 Q4 @: o所以都唔會後悔 =]" B& Y, i0 o* `) E+ ^5 ~
比d意見..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% d" \- n; e0 Z7 O! f% S) I. O
同埋呢..
- y4 P, U% n$ \3 G我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
& s1 x( {  T8 i! a, Y) h5 N
. o( V7 L  a  P0 O# h[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
3 f/ G7 Y1 S1 D9 s$ `( W我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
5 P, o1 {9 n2 |8 A5 w& [5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
0 Y! j2 Y' c2 j9 k- O
本來我想剪到咁* s3 J8 n- D( L( T: `
但係驚o個個野剪得唔好...
2 ?1 @' o  {( T* {+ m, I1 ]3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會好似個.....TB -.-
9 Z9 t+ Y. i; U/ J. D8 q6 u所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..' v8 N: ]3 \! q2 m. E# j6 Q. S
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 公仔箱論壇) Q$ i, \, w5 Z2 j5 v0 r& I+ Y! A
  2 年冇剪..公仔箱論壇& x' j# d, G- H% {
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
- X' M0 H" }" _) {) @4 d/ i+ B9 X公仔箱論壇多謝 =]+ f, m: b9 E: n0 U' G
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 公仔箱論壇( e7 D; ?2 h- _7 z- L4 L2 O
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 www2.tvboxnow.com: c$ c% W; l. n. O+ @
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
. m; [+ z2 c$ j% e4 }3 X; J5 K- w: `; Gwww2.tvboxnow.com嗨..阿爺,你都系度啊
www2.tvboxnow.com' g4 ?, _9 }+ E% g* h0 @
多謝公仔箱論壇* G' h( G! h4 r) A; R/ i! ]
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
) S! C0 @, ]2 c3 _' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
) f2 K( f1 e& U" f5 I$ ztvb now,tvbnow,bttvb唔...2 L8 C8 A  z! Q5 l8 k' f! x( ^
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
& Y: \3 w0 i" N: D公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.0 U1 X% G" f+ W# g, ^, f9 H4 h( x
下一次試試看.