返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-5-5 10:31 PM 發表
你知就好咯~~开心的背后就是。。。。。。。。。。。就是幸福的
早D搞出人命做老窦还幸福添!!
~~任逍遥~~
我有1千7百万嘅话, 首先我会买地起屋, 找嗰designer帮我design成间屋企同嗰花园,
全部落地玻璃, 好有度假feel嘅感觉, 呢度俾它180万啦!
跟住再买架Fair Lady 30万, 驾架靓跑去买店铺10间, 每间80万共800万, (每月收租都有2~3万)
再放200万落信托基金赚钱 (1年后估计7~80万啦!)
跟住再买架靓跑去度假胜地买屋, 俾它200万啦!
然后拿50万买保险
然后再拿90万来疯狂购物...哗~哈哈~
剩下150万放落银行咯!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-5-6 12:13 PM 發表
我有1千7百万嘅话, 首先我会买地起屋, 找嗰designer帮我design成间屋企同嗰花园,
全部落地玻璃, 好有度假feel嘅感觉, 呢度俾它180万啦!
跟住再买架Fair Lady 30万, 驾架靓跑去买店铺10间, 每间80万 ...
哈。。哈。。想得太简单了。。你间屋一百八十万是做唔到架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
I ALSO 1 2 sorry all beutiful girl
1000万买楼,之前果D物业囉嚟租。
500万囉嚟投资证券同基金,请财务、会计、律师、银行经济人睇住条数
200万囉嚟整个网球俱乐部
女果D嘢当你发觉钱唔係问题嘅时候再买买玩都未迟啦,1700万真係好快玩晒~
:onion31: 一铺过,上山买“大”!!!!!!!!!!!!
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-6 03:21 PM 發表
:onion31: 一铺过,上山买“大”!!!!!!!!!!!!
甘你就会死得好快啦,哥仔!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 03:26 PM 發表

甘你就会死得好快啦,哥仔!
:onion03: 讲下J,有才打算啦~。。。。现在千七(毛)就有很多条。。。。。。
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-6 03:50 PM 發表

:onion03: 讲下J,有才打算啦~。。。。现在千七(毛)就有很多条。。。。。。
你得千七条毛甘少????
哎。。。。。千七咪就系毛咯~
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-6 03:56 PM 發表
哎。。。。。千七咪就系毛咯~
你做唔到千七万既梦,都可以做下百七万既梦先!!
哈哈哈~~我都有試過諗自己發達咗d$點用㗎.............我會買層樓for屋企人住,幫佢地還清所有債務,再睇吓點樣投資!!!

回復 #22 马来熊猫 的帖子

一铺过,上山买 "大".. 再转下手3千四百万。。。哗哈哈。。
到时我怕云顶D厕纸都系你捐架~
把1千7百万变成1亿7千万!!:onion14:
大帅哥。。。。