返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-4 07:12 PM 發表
白色既可以吗。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:13 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=9446929&ptid=357807][/url]
果D系打出黎既啵~
可以做燃料?
哇。。。这一次的潜伏性就很严重了。。。物价将会跟着上升。。。消费能力加重。。。。生产能力下降。。贫富差距。。。。等等。。。。。唯一一个好消息就是投资在代替品的就有水拿啦。。。。。。。
接下来就要看政府怎样投资在社会上了。。。来提高人民的收入了。。。

:019: :019: :019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-4 07:14 PM 發表

不如我4你6,我睇水你去抢
甘....甘个行动就取消喇~~
入谷温人
原帖由 ed_teck 於 2008-6-4 07:14 PM 發表

:019: 大馬咩都高喇.. 雙子塔高, 消費指數越來越高, 抽稅高, 污染指數高... 就係人工低 only..
遲d 我睇就快起 三子塔了...
哈 哈 哈 ! 那 你 就 有 工 开 啦 !
可 以 做 地 盘 工 人 啦 !
我 也 要 做 一 份 啦 !
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:15 PM 發表

那 你 是 在 讲 着 我 吗 ?
是我们......:019:
入谷温人
原帖由 canz85 於 2008-6-4 07:16 PM 發表
哇。。。这一次的潜伏性就很严重了。。。物价将会跟着上升。。。消费能力加重。。。。生产能力下降。。贫富差距。。。。等等。。。。。唯一一个好消息就是投资在代替品的就有水拿啦。。。。。。。
接下来就要看政府 ...
起 大约41%.. 唔嚴重就假... :019:
感覺上好似俾人打劫完來...
我也要加入飙车党了。。哈哈哈
原帖由 ed_teck 於 2008-6-4 07:15 PM 發表

可以做燃料?
呢D叫精子原动力
入谷温人
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:17 PM 發表

哈 哈 哈 ! 那 你 就 有 工 开 啦 !
可 以 做 地 盘 工 人 啦 !
我 也 要 做 一 份 啦 !
klcc 地盤... 會死人架.. 我唔想做空中飛人... 都係做窮人算了...

回復 #51 ed_teck 的帖子

之前打满一缸油要rm75,现在要rm100++了:019: :019:
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:18 PM 發表

是我们......:019:
果 然 大 马 的 穷 人 越 来 越 多 啦 !
大 马 已 经 不 是 像 以 前 那 样 啦 !
是 时 候 移 民 啦 !
原帖由 ed_teck 於 2008-6-4 07:18 PM 發表

起 大约41%.. 唔嚴重就假... :019:
感覺上好似俾人打劫完來...
ed兄好呀。。。。
阿猪拉的人像你做好了没<烧,烧:024: ,
布条我已经做好了呀。。。

回復 #55 ckhooi74 的帖子

我之前要一百出,家下都唔知Lo~~
入谷温人
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:21 PM 發表

果 然 大 马 的 穷 人 越 来 越 多 啦 !
大 马 已 经 不 是 像 以 前 那 样 啦 !
是 时 候 移 民 啦 !
移得去边喔........ 无钱......
入谷温人

回復 #57 canz85 的帖子

有无我份。。 我都想烧。。。。:024: