返回列表 回復 發帖
原帖由 HIDE 於 2008-8-26 08:13 PM 發表
連續兩期第三  幾時先第一
依期同你同分。。。真是我的荣幸。。。
原帖由 knchung 於 2008-8-27 12:18 AM 發表

don't worry... we still have 36 game to go... pls keep it up.... don't give-up...
your team have a pro player named knchung....you all no need worry...he is damn geng
原帖由 leanming 於 2008-8-26 10:57 PM 發表

有实力才能带领队员冲刺冠军,不是每个人都戴得起高帽。
虽然我们两次都排第四,不过每个队员都很认真参与,我相信不久会有不错的成绩了。
我100%认同leanming嘅遘法,
虽然你哋两次都获得第4名,
但我绝对相信所有组员都已经非常努力参与+挑选球员,
原因非常简单,因为我本身都亲自参与,
而我知道能够获得第4名已经算係非常唔错。。
就好似WEEK2我本身嘅组合都净係得第三名!
原帖由 steve86 於 2008-8-27 01:04 AM 發表

我已经pump尽都是拿5 都第一。。。
哈哈。。。我知道原因,
因为你表现出色,
其他参赛者表现"更加出色"!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 13:42 發表

我100%认同leanming嘅遘法,
虽然你哋两次都获得第4名,
但我绝对相信所有组员都已经非常努力参与+挑选球员,
原因非常简单,因为我本身都亲自参与,
而我知道能够获得第4名已经算係非常唔错。。
就好似WEEK2我本身嘅组合都净係 ...
又是我的問題我的分數最小拖累了你們。。

原帖由 woodstock1221 於 2008-8-27 01:55 PM 發表

Don't worry....how many point you lost we cover back for you....
We are one team....
Week2 only....don't give up easily!!!
恭喜 至遵紅魔 得冠軍
to wood: 你收成正果之時 就係其他組合完結之時 +油呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 steve86 於 2008-8-27 01:07 AM 發表

依期同你同分。。。真是我的荣幸。。。
下個week 一齊第一
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 chu553358 於 2008-8-27 02:30 PM 發表
恭喜 至遵紅魔 得冠軍
to wood: 你收成正果之時 就係其他組合完結之時 +油呀
打錯我地個組名
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 steve86 於 2008-8-27 02:29 PM 發表

Don't worry....how many point you lost we cover back for you....
We are one team....
Week2 only....don't give up easily!!!  
哈哈。

讲得好,够豪气。

果然是同一队的好队友。
原帖由 chu553358 於 2008-8-27 02:30 PM 發表
恭喜 至遵紅魔 得冠軍
哈哈哈!!!! 咁wood兄唔好吃咁多肉类!!
原帖由 steve86 於 2008-8-27 01:09 AM 發表

your team have a pro player named knchung....you all no need worry...he is damn geng  
嘻嘻!呢啲就係"团结精神"!
原帖由 woodstock1221 於 2008-8-27 01:55 PM 發表

唔好摆侅心里面!
睇迈下一期嘅成绩先做判决。
原帖由 devin 於 2008-8-27 06:39 PM 發表

哈哈。

讲得好,够豪气。

果然是同一队的好队友。
devin教练!
我哋组员可以倒转来鼓励队长!
证明devin教练教导有方。。。
原帖由 HIDE 於 2008-8-27 03:03 PM 發表

下個week 一齊第一
遇迈個第一名俾我!
下星期我要开始发力。。。
如果唔係好难追上你喇!