返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-5 11:36 PM 發表

哈哈,开玩笑的啦,其实没有意甲的啦,等我安排好人手,就可以玩意甲了
期待。。。期待。。。
我要做"三冠王"同曼联"平起平坐"!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-5 11:40 PM 發表

期待。。。期待。。。
我要做"三冠王"同曼联"平起平坐"!
你就慢慢等啦
原帖由 wlt1110 於 2008-9-5 11:54 PM 發表

你就慢慢等啦
如果真係三冠,
希望WLT兄可以请我吃Serdang最出名嘅"辣汤"!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 12:14 AM 發表

如果真係三冠,
希望WLT兄可以请我吃Serdang最出名嘅"辣汤"!
没问题,其实你要几时吃我都可以请你吃的
原帖由 wlt1110 於 2008-9-6 12:58 PM 發表

没问题,其实你要几时吃我都可以请你吃的
嘻嘻。。咁先多谢WLT兄!
FANTAYS组合重要宣布:

由WEEK4开始,各位教练,队长&组员唔驶再报告"每期得分"!
因为小第终于用咗一日时间来写好"自动更新"方程试。
由今日起,希望大家尽量避免更换组员,组员职位,
如果真係"避不得已",请留言/PM我。
希望大家明白小第为咗方便大家,
所以先写底以下"自动更新"方程试。
如果大家想继续报上得分,小第同样欢迎!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
YAHOO FANTASY唔知搞乜??
Week 4冇赛事,结果所有人都吃零蛋。
如果下星期由WEEK5开始计起,
估计我都会跟返佢哋一样,
方便日后计分。。。唔知各位有任何意见??

回應 jacksonkua 第 712 篇文章

week4全部人吃鸡蛋?
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 07:29 PM 發表
FANTAYS组合重要宣布:

由WEEK4开始,各位教练,队长&组员唔驶再报告"每期得分"!
因为小第终于用咗一日时间来写好"自动更新"方程试。
由今日起,希望大家尽量避免更换组员,组员职位,
如果真係"避不得已",请留言/PM我。
希望大 ...
wow..perfect!!!

正话: 有jack兄在大厅,TVBNOW足球部唔晒惊。。

回應 wlt1110 第 713 篇文章

咁即係大家都係冠军

有无奖金先
喵喵喵
原帖由 canz85 於 2008-9-7 09:18 PM 發表

wow..perfect!!!

正话: 有jack兄在大厅,TVBNOW足球部唔晒惊。。
华仔如果有时间肯定可以做到更好!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 07:09 PM 發表
week4全部人吃鸡蛋?
如冇意外,下一期我估计应该都由"WEEK5"开始!
原帖由 feimiao0 於 2008-9-7 09:39 PM 發表
咁即係大家都係冠军

有无奖金先
肥猫兄,咁现在宣布FANTASY正式破产。。。
多谢嗮各位下载我嘅-->排行榜

feimiao0   jim5655   chfong2   wlt1110   canz85   devin  

如果有乜需要补匆请告诉我。

回應 jacksonkua 第 719 篇文章

我按了下载文件,过后cancel了,是什么来的?