返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-3 22:08 發表

奇怪喔。。。。
FANTASY果边仲没有WEEK11嘅得分??
可能要等下喇!
另外 如果WOOD兄已经UPDATE咗WEEK10嘅得分,
可否EMAIL俾我??
因为我想顺便UPDATE下之后落嚟嘅WEEK11得分。
多谢嗮你先! ...
jackson兄我已經email咗俾你喔。。。你看看有沒有錯

原帖由 devin 於 2008-11-4 08:19 PM 發表

甘你有什么好介绍啊??
买老虎赢
原帖由 woodstock1221 於 2008-11-4 08:26 PM 發表

jackson兄我已經email咗俾你喔。。。你看看有沒有錯
多谢嗮。。。。。依家就check下,
如有问题 一定会通知你!
辛苦嗮 WOOD兄!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-5 12:43 AM 發表

买老虎赢
wlt兄梗係因为 上星期 曼联俾老虎 咬咗三呾
然后对佢哋 另眼相看。。。。???
呢個星期 曼联对阿仙奴,
我估计阿仙奴都几难全身而退!
曼联侅呢個时候遇着阿仙奴都算几幸运!
原帖由 devin 於 2008-11-4 08:26 PM 發表

二几蚊喔,

点买喔
好彩我侅22蚊果暂已经入货!
但 长远规划 买C罗都唔係一定可以攞高分(总分),
因为我哋仲有10位球员要买。。。。
恭喜嗮《TVBNOW》梦幻足球-->获得连续两期冠军
WEEK10 & WEEK11 各人+组合 排行榜已经出炉!

TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:11

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔  
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字devin95.001.0095.00
队长名字woodstock122141.501.0041.50
會员名字chu553358116.002.00232.00
會员名字jacksonkua57.001.0057.00
會员名字sTeVe8689.501.50134.25
每期积分559.75
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字nikotina85.501.0085.50
队长名字joshlier91.001.50136.50
會员名字Hide67.001.0067.00
會员名字feimiao081.001.0081.00
會员名字wlt111077.502.00155.00
每期积分525.00
组合名字:TVBNOW联队  组合名字:靓仔一族  
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字chfong274.502.00149.00
队长名字altooooon55.001.5082.50
會员名字bmoon197775.001.0075.00
會员名字00-00-0040.001.0040.00
會员名字leanming106.001.00106.00
每期积分452.50
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字canz8564.002.00128.00
队长名字ljw1982117.001.50175.50
會员名字cck_my81.501.0081.50
會员名字mikeyap57.501.0057.50
會员名字C_L_Beh70.501.0070.50
每期积分513.00
组合名字: "大马组"组合名字:富家豪族
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字ls_siew32.501.0032.50
队长名字walala59.002.00118.00
會员名字marcus082828.001.5042.00
會员名字可爱83.501.0083.50
會员名字wei23 team49.501.0049.50
每期积分325.50
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字必胜_Win108.001.00108.00
队长名字knchung42.001.0042.00
會员名字toby21626.001.0026.00
會员名字clever71837.501.5056.25
會员名字tang662076.502.00153.00
每期积分385.25
组合名字:雜牌軍團组合名字:《破军》骇客组织
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字puma881152.502.00105.00
队长名字TOK76.501.50114.75
會员名字lma2398.501.0098.50
會员名字jim565577.501.0077.50
會员名字gary_jeff76.501.0076.50
每期积分472.25
WEEK 11
各人得分X倍数真正得分
教练名字how210931.502.0063.00
队长名字wayne725.001.5037.50
會员名字ivan28246.001.0046.00
會员名字hendytiu31.501.0031.50
會员名字edwin1031.501.0031.50
每期积分209.50
第11期都有冠軍
真係無唸過
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-5 08:16 PM 發表

wlt兄梗係因为 上星期 曼联俾老虎 咬咗三呾
然后对佢哋 另眼相看。。。。???
呢個星期 曼联对阿仙奴,
我估计阿仙奴都几难全身而退!
曼联侅呢個时候遇着阿仙奴都算几幸运! ...
哈哈。。可以酱说
但是可能考虑其他队伍
终于重登前二,
红魔兵头
另外,好像找不到团体分数
记得之前有帖子。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-6 12:10 AM 發表
另外,好像找不到团体分数
记得之前有帖子。。。。
好似係wo
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-11-6 12:20 AM 發表

好似係wo
快快搵出来啦。。。。好懒自己计
原帖由 chu553358 於 2008-11-6 12:03 AM 發表
第11期都有冠軍
真係無唸過
我都是。。。以为害都大家。。。点知都有89.5分
原帖由 chu553358 於 2008-11-6 12:03 AM 發表
第11期都有冠軍
真係無唸過
在赌王的带领下两期冠军

以后的冠军将会是我们的囊中之物
原帖由 wlt1110 於 2008-11-5 12:43 AM 發表

买老虎赢
我都买左老虎的后卫