返回列表 回復 發帖
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-24 12:39 PM 發表

我中奖了吗?
发梦啊!不用这么早啊!金楼都还没到啊!
BYE BYE LA
好累啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 12:43 PM 發表
好累啊..
去午睡啦.
外星貓E生
原帖由 qqbubu 於 2008-8-24 12:41 PM 發表

发梦啊!不用这么早啊!金楼都还没到啊!

误会了 呵呵
空欢喜一场
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 12:43 PM 發表
好累啊..
谁叫你这么早起啦!不多睡,昨晚到几点?
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-24 12:45 PM 發表

误会了 呵呵
空欢喜一场
叫多点人来疯狂一下
我要去吃午餐了 呆不了多久
不好意思 我走啦
再见
原帖由 HOHOKITTY 於 2008-8-24 12:36 PM 發表
HIHI
你同我一樣咁新呀........一樣冇錢冇頭像.......我等緊100
貼就有頭像呀???????我叫DOBI呀..........佢哋會派錢架......同埋佢哋講
嘢好好笑.........不過有時唔知講セ..........
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 01:44 PM 發表
你同我一樣咁新呀........一樣冇錢冇頭像.......我等緊100
貼就有頭像呀???????我叫DOBI呀..........佢哋會派錢架......同埋佢哋講
嘢好好笑.........不過有時唔知講セ..........   ...
这里就是这样的咯!吹水区,记得啊!
有冇見到我頭像......哥哥送了$100000我.......好嘢呀
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:19 PM 發表
有冇見到我頭像......哥哥送了$100000我.......好嘢呀
那一個哥哥 小心拐子佬.
外星貓E生
唔係其他人......真係我哥哥呀.......我哥哥上咗TVBNOW好耐嘞...
我就剛剛開始......所以冇錢架........哥哥比咗一筆給我換頭像玩......
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:27 PM 發表
唔係其他人......真係我哥哥呀.......我哥哥上咗TVBNOW好耐嘞...
我就剛剛開始......所以冇錢架........哥哥比咗一筆給我換頭像玩......
那一個是你哥哥啊, 你都無答.
外星貓E生
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 02:27 PM 發表
我没见到哦!