返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 03:59 PM 發表

help me yo kill him lah
kill people ar... ask ahkam(阿金)...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 04:05 PM 發表

洗唔洗咁激呀! 哈!
manyiu...你仲不快D...甩身
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 03:31 PM 發表
你找哪一个老板娘阿......?
成籮老板娘!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 03:33 PM 發表

金少,你的boardbond ok lah nothing wrong again
2师弟,现在没问题...........
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 03:33 PM 發表

你就好啦.. 找个男的当老板娘...
哈哈.................
珍惜四人帮。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 03:59 PM 發表

help me yo kill him lah
你们不要耍花枪啦................ 哈哈哈...........
珍惜四人帮。。。
hello...!!!!!!
原帖由 manyiu 於 2008-8-26 04:11 PM 發表

成籮老板娘!
是不是成籮就暂时不知..... 因为2师弟讲过要做TVBNOW的伟小宝.... 不过现在 rrliew兄就是第一个老板娘...... 哈哈哈.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 04:16 PM 發表
哈哈.................
杀手..你又灌水啊...
原帖由 maui 於 2008-8-26 04:20 PM 發表
hello...!!!!!!
maui..

回應 mickeybblim 第 1103 篇文章

hi...u live ip which area ..??

回應 maui 第 1104 篇文章

secret....

回應 mickeybblim 第 1105 篇文章

" bai Bai "......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 04:22 PM 發表

杀手..你又灌水啊...
哈哈...... 好笑嘛................
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 04:20 PM 發表
是不是成籮就暂时不知..... 因为2师弟讲过要做TVBNOW的伟小宝.... 不过现在 rrliew兄就是第一个老板娘...... 哈哈哈.....
金少,你这么说完蛋咯!没得翻身咯!