返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-20 10:18 AM 發表
DENG DENG DENG DENG................. 金仔来咯..........
金仔又見到你啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-20 04:23 PM 發表
今天星期六!哪里都大减价!大家去shopping
塞车咯。。。 i just back rom town..
原帖由 蓝云 於 2008-9-20 04:24 PM 發表

哈哈。。。。四天前我才吃了日本餐。。。
我吃牛肉泡菜盖饭。。。好好吃啊。。。。
你们好会吃啊!我们都吃豆沙饼而已啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mun2 於 2008-9-20 10:20 AM 發表
水仔?? 你在那里啊?? 猪腰??
我係度啊~
搵我有事嗎?
原帖由 mun2 於 2008-9-20 04:24 PM 發表

你来我家啦。。 我做给你吃。。。
哈哈。。。是不是听者有份啊。。。。
原帖由 h2o 於 2008-9-20 04:23 PM 發表

咁早吃呢D...你想增肥我啊
嘻嘻, 肥水不留別人田, 留給小白也好.
外星貓E生
原帖由 蓝云 於 2008-9-20 04:25 PM 發表

那我们就一起快点爆掉他。。早点睡觉。。。。
下午别睡太多啊!
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-20 04:22 PM 發表
哇....... 我都像睡...........
pls dont said !! pls dont... its make me sleepy too
原帖由 CC517 於 2008-9-20 10:23 AM 發表

sorry , 以為你才是狗仔隊.
雖然我係中意8 但係我唔係狗仔隊
原帖由 mun2 於 2008-9-20 04:24 PM 發表

你来我家啦。。 我做给你吃。。。
能吃的下肚吗?会否食物中毒的啊!
原帖由 蓝云 於 2008-9-20 04:26 PM 發表

哈哈。。。是不是听者有份啊。。。。
来啦!! 来啦!!
原帖由 mun2 於 2008-9-20 04:27 PM 發表

pls dont said !! pls dont... its make me sleepy too
X 2
外星貓E生
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-20 04:26 PM 發表
你们好会吃啊!我们都吃豆沙饼而已啊!
哈哈。。。。豆沙饼也好吃嘛。。。。
原帖由 CC517 於 2008-9-20 04:26 PM 發表

嘻嘻, 肥水不留別人田, 留給小白也好.
你想我变大肥仔啊!
原帖由 蓝云 於 2008-9-20 10:24 AM 發表

哈哈。。。。四天前我才吃了日本餐。。。
我吃牛肉泡菜盖饭。。。好好吃啊。。。。
好好味啊