返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 公仔箱論壇+ y# L0 S7 O+ b( A' l1 _

* A9 y- Z$ ?1 S* r  ]" F+ ^公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# g; N: Y/ D7 g" f2 `0 K, V2 R' W
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 . C' C3 n$ w( d' H! ~
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
7 \. t1 a& p( y4 P/ z& v) b* Idi0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: V9 K0 r% G! r5 T6 ?; x
我都唔識什么花, no problem 啦 !
6 q7 @- Q5 p- D& a9 q; {; P+ m: b公仔箱論壇* p5 q7 o9 o% c: F, g. @& m8 d
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
  R1 K+ L( v# q) x7 R1 M" y  ywww2.tvboxnow.com
8 Z" \- m& v9 W$ R& f- w4 z2 {9 w) U/ G9 r. }* D2 f  H) _
tvb now,tvbnow,bttvb. z) B# h2 K$ M5 H2 z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ N' D3 @. z/ k6 B

8 E3 |/ V, U0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021tvb now,tvbnow,bttvb$ H) @$ ^$ K6 Q1 ^' ]: _5 O$ c

0 x' l' g& L$ M! V5399231
6 @2 O) L$ ^1 \. X公仔箱論壇- T$ u% I: W6 P2 W3 t# [. f' M
5399232tvb now,tvbnow,bttvb+ g9 D0 F" G+ R$ O, i& y/ n

X. @5 v. c' s4 `www2.tvboxnow.com5399233公仔箱論壇% r7 I1 J6 k0 z  c9 K4 ~$ \: C
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
0 ]' F* l' l( uwww2.tvboxnow.com
2 M) S% k: T* yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D- k, s$ o- a. n6 I
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
( F1 X# @) W$ Z7 Z2 s( _tvb now,tvbnow,bttvb
2 P- R5 w! h9 e) t) h, Dwww2.tvboxnow.com
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享, E9 U2 @! r' V  U

T& x* g/ @; n. b. i' N公仔箱論壇
; g" N( n& A6 R6 W+ s# J# q" `( W嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽: s( |: K8 }. p" I9 S9 K
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
& o4 t' f$ ]* X1 ~0 F$ \' hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
7 w4 _; t. M/ E! Y* s8 d

: w1 c2 T9 l6 \$ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
6 U& X2 I2 S& ~. z& e3 p
  |6 c9 q; {8 a  ^' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) G2 C0 f' `- B3 F- t: }0 d公仔箱論壇
! j$ ?) k  `* ]1 Y2 m7 `tvb now,tvbnow,bttvb我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

/ ?3 ~5 R) D+ i) k3 p5 R1 wtvb now,tvbnow,bttvb係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...tvb now,tvbnow,bttvb# O8 S: l. Y/ M  b, R( q0 C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 t$ s* t- u2 z$ ?
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!1 u7 `0 T8 [6 l! e$ }, P' {* e
. x# p' {/ F3 R8 _0 rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! F% ~% j5 I/ `
- [! j% B0 O! z& x( t) F公仔箱論壇我家門口的楓樹! ...
8 B, @% Y. v0 V* \& Y  z公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家. [6 h0 z7 b' p
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
: N, C1 L. d. w" d6 Y; z6 z) I7 uwww2.tvboxnow.com
9 E" G3 `* E, l8 W+ q# _  FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
. W3 Y% H* D' i2 b2 d- R% zmanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p( G2 y4 ~" x5 O8 L2 U
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?! h- X" Z7 x6 }
公仔箱論壇, l7 n# D; h- ?0 |! j- a# d& Y$ B
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
: W2 ^6 J. g* x  w. Q8 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ b. p2 A! F  s6 T+ {

0 N2 d: q, g0 T2 c+ e; stvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ j1 a9 F1 H! y, q" h( M
* t2 L& w+ q" x3 J楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?tvb now,tvbnow,bttvb: \* R9 Q: Y) b) n, i( m7 [

4 c* I0 I) }) j  P  ~0 h9 ~: F, e6 Z我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
3 ?6 O: F) r# g4 w, N公仔箱論壇; k. I$ T# @, z' H
5405105' d5 P# E$ f% d# b8 r8 x' o% ]

4 f! L+ R& l7 F6 v; y7 \5405106www2.tvboxnow.com& k+ b" r$ A% u: F4 S
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!1 X# j9 u7 [) m
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~