返回列表 回復 發帖

[分享] 舉報違規 + 意見 + 投訴帖

如發現有違規帖可以在這舉報
但麻煩要順道貼出犯罪處在哪

有罵戰的話都麻煩在這說一聲
我會關閉主題 兼懲罰滋事會員

多謝各位合作!

另外  如果對這區有什麼意見
有什麼不滿或疑問都可以提出

我們歡迎你隨時發問  謝謝
意見? 其實可以搞個吹水區~ 等多d球迷入黎吹水,咁會增加流量囉~

評分次數

• HIDE

原帖由 samuel118 於 2007-7-18 02:11 PM 發表。
意見? 其實可以搞個吹水區~ 等多d球迷入黎吹水,咁會增加流量囉~
吹水區內容係咪限死傾曼聯野?_?
如果係既話咁不如開個 post 出黎集中討論.

乜都吹既話就比我諗諗佢.
唔知會唔會影響到其他區,
原帖由 HIDE 於 2007-7-18 03:57 PM 發表。

吹水區內容係咪限死傾曼聯野?_?
如果係既話咁不如開個 post 出黎集中討論.

乜都吹既話就比我諗諗佢.
唔知會唔會影響到其他區,
其實成季流流長~ 如果開左季當然有好多關於曼聯既野可以傾啦~

但平時閒話家常我覺得亦未嘗不可~ 例如好似而家放暑假,球季又未開~

當然會有d轉會傳聞啦,但除此以外就冇咩特別野可以討論~

吹水區既成立其實可以令一班曼聯fans,討論愛隊之餘亦可吹下水,close d,咁就可以增加呢個區既流量啦~

其實最緊要一樣野,係歸屬感~ 如果好多會員對區冇歸屬感~ 咁就算做咩都冇可能增加流量~

小弟愚見...望見諒...

評分次數

• HIDE

原帖由 samuel118 於 2007-7-19 02:21 AM 發表。

其實成季流流長~ 如果開左季當然有好多關於曼聯既野可以傾啦~

但平時閒話家常我覺得亦未嘗不可~ 例如好似而家放暑假,球季又未開~

當然會有d轉會傳聞啦,但除此以外就冇咩特別野可以討論~

吹水區既成立其實可 ...
已 PM 問詳細情況 :014:
版主先生,我想問一下為何我那麼努力為大家更新MAN UTD動向也沒獎勵...但我只在車仔會貼了一貼,令版主就有獎勵了 !!真的有點:019: :019: ,不過我也會繼續努力,因為我係忠實粉絲!!

評分次數

• HIDE

原帖由 thisisbert 於 2007-8-26 11:27 AM 發表。
版主先生,我想問一下為何我那麼努力為大家更新MAN UTD動向也沒獎勵...但我只在車仔會貼了一貼,令版主就有獎勵了 !!真的有點:019: :019: ,不過我也會繼續努力,因為我係忠實粉絲!! ...
其實各曼迷會員都有為呢區出力, :onion14:
所以特別既帖子/會員個人感受.  有用心既我一定睇得出 我就會加分 :014:
多d參與討論,  比我加分既機會就大左 ka 拉
原帖由 thisisbert 於 2007-8-26 11:27 AM 發表
版主先生,我想問一下為何我那麼努力為大家更新MAN UTD動向也沒獎勵...但我只在車仔會貼了一貼,令版主就有獎勵了 !!真的有點:019: :019: ,不過我也會繼續努力,因為我係忠實粉絲!! ...
can post other club news 2 other team ???
原帖由 wlt1110 於 2007-9-12 09:14 PM 發表

can post other club news 2 other team ???
可以,  但只可以 post 小量.
仲有唔可以參與討論.  敬請原諒
oic....thanks for that... but if i 參與討論 other club news... then can be how??

Can i post other league news ???
原帖由 foreverMU 於 2007-9-17 11:22 PM 發表
oic....thanks for that... but if i 參與討論 other club news... then can be how??
原帖由 ljw1982 於 2007-9-18 10:45 AM 發表
Can i post other league news ???
新聞唔可以貼係度.  要貼係出邊.
但討論可以係曼聯吹水帖度 :onion14:
thanks.. i got it....
我英文水平不高,能不能放多一点关于曼联的华语新闻。谢谢~
原帖由 saihong_wan 於 2008-6-3 12:47 AM 發表
我英文水平不高,能不能放多一点关于曼联的华语新闻。谢谢~
無問題  :onion31: