返回列表 回復 發帖
春天之容易發病。。。。
以前都以為練功唔會病。。。不過病幾次都唔係好嚴重。
最近一次1月31號類次感冒10幾日,又唔係感冒。
SweetLemon 發表於 2015-3-25 10:51 AM
功力未夠深, 要多啲勤練至得啦. 要唔要學下武當啲氣功呀?
崑崙 武當 華山 - 應該都學晒咯。。。
SweetLemon 發表於 2015-3-25 10:57 AM
咁都唔掂? 可能妳學得太雜呀. 唔夠專一.
檸姐晚上好。
柠姐早晨.
柠姐晚上好.
檸 晚上好
k23bb 發表於 2015-3-26 08:36 PM
k23bb好耐冇返黎探柠姐咯喎.
柠姐早晨.
想落定Samsung6,但係個電池唔可以拿出來,又唔可以加記憶卡。個電話卡又要換。
或者買舊款 (Note) 平好多。我買空機。
快d 幫我出下主意。。。 ...
SweetLemon 發表於 2015-3-27 09:27 AM
我已經準備落定, 一齐啦. 我要個S6遮. 個電池都夠用架啦. 佢叉電夠快呀嘛, 78分鐘可以叉满. 至於記憶卡, 依家大鬼把OTG記憶卡, 買兩張32G既返黎都係$30左右. 仲方便.
舊款NOTE?二手?

搵Note2/Note3啦,夠穩定又可以換電
lckiong 發表於 2015-3-27 09:37 AM
我依家部就係舊note2, 個边都係胶黎既, 用咗兩年幾四周都開始甩色咯.
我宜家的Samsung 有一張16G,本來唸住唔使搬甘多嘢過新機。
SweetLemon 發表於 2015-3-27 09:38 AM
S6最基本有32G, 除咗OS之外仲有24G可用.
我唔會買二手機,除非系送俾我。
有新機型,舊款就跌價。
SweetLemon 發表於 2015-3-27 09:41 AM
我email我部比妳囉. 不過真係好鬼稳定架, 用咗兩年幾未點關過機都唔覺部機熱.
skype俾我
lckiong 發表於 2015-3-27 09:45 AM
可惜可惜, 我都唔用skype既.
Fed ex 過來俾我。。。
SweetLemon 發表於 2015-3-27 09:47 AM
听日留意屋企門口.
email 附件 唔可以send咁大
lckiong 發表於 2015-3-27 09:50 AM
5.5吋咁大至喎? 柠姐個email 戶口應該冇問題係嗎?
掌門會收妳Fedex費 599美金
lckiong 發表於 2015-3-27 09:48 AM
我點敢問柠姐收運費喎, 想比佢啲五禽神功打成餅印咩?