返回列表 回復 發帖
強國人最叻系財大氣粗架啦
lhy92725 發表於 2015-12-27 09:21 PM
財大氣粗就邊度既人都有架啦. 強國啲有錢人係因為呢二三十年黎賺得太多快錢, 以前又窮到怕咗, 咪要威下咯. 好似啊陳x標有錢佬黎美國紐約請幾千人去高級餐食西餐喎! 中國好多地方啲人窮到連褲都冇得著, 攞嗰啲錢去買幾條褲比個啲人著下都唔少人受益啦.
靚/FIT/響/型/瀟灑/叻 好.
睇黎學中文形容詞黎呢度好過去讀小學了
lhy92725 發表於 2015-12-28 10:34 AM
跟住啊grace老師學中文係唔同啲既.
所有又靚爆又FIT爆又響爆又型爆又瀟灑爆又叻爆  巧 x2
快D搵grace姐返黎教中文啦
lhy92725 發表於 2015-12-29 10:31 AM
grace都唔得閑, 要諗計點派每人50億.
要收到50億先有錢交學費.
妳又幾時听過啊言少叫grace交住部份奬金先架?
今日都唔見啊grace返黎教中文添.
又靚爆又FIT爆水區霸主冇得頂貓貓+又靚又FIT又唔見頭又唔見尾外太空隱形黑洞貓+金花銀葉又識煮餸又識洗碗又FIT又響爆金銀鑽大喇叭師父+又型又FIT又瀟灑又英俊殺死人羊叔叔+金光燦燦亮晶晶閃眼奪目光澄澄水區賭區大美人水晶 早晨!!!
終於有得跟啊grace學野啦.
又靚爆又FIT爆水區霸主冇得頂貓貓+又靚又FIT又唔見頭又唔見尾外太空隱形黑洞貓+金花銀葉又識煮餸又識洗碗又FIT又響爆金銀鑽大喇叭師父+又型又FIT又瀟灑又英俊殺死人羊叔叔+金光燦燦亮晶晶閃眼奪目光澄澄水區賭區大美人水晶+又勤力又有禮貌又幫得手又高職位又識瞓覺水區最受歡迎女敎師grace姐 早午晚好. 除夕+新年好!
祝大家新年快樂❗身體健康❗
CC517 發表於 2016-1-1 12:21 AM
E生終於返黎啦! 真係老馬識途啊!

祝啦叭師父, 貓E, 貓貓2016身體健康! 新年快樂!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
各位 Fit 爆靚爆亮爆型爆醒爆彈爆正爆叻爆 早午晚好.
又fit又冇得彈既各位早午晚好.