返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
& x& Z; v  {( z1 f, i& o0 I9 nwww2.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
7 y6 A$ j  a8 g8 q9 T, U

6 K+ j5 v8 a# m- ~8 G$ V唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
% l; ^. l" ]2 p8 E7 F) s3 _宜家一嘢人地掉成億過嚟......1 z' C) k% u* o7 e$ B3 j/ p
我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,! @$ i8 X- m0 Y% B- G. E
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?www2.tvboxnow.com' ~0 J6 E: I2 `3 @& e0 R/ |
點算好呀!?# _8 f# t: C- V( l; M# ~# N1 w. z
8 \& J1 {5 p3 k  i
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!www2.tvboxnow.com) X1 S3 E# ], g* i
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財公仔箱論壇8 j4 m$ [. Z9 t  G& S: l9 ~& c& k! C
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 P1 s% {0 A6 q) R) f( y  r

S% s5 t3 c- o4 p9 [8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
! f- @2 p1 [' p5 y公仔箱論壇每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
' u3 N! o1 ~# N, L9 Ctvb now,tvbnow,bttvb
, p7 X6 q2 m9 K, ^& f  A唔好話騙, 係應得既。
2 q5 W  s) p' g  M  t) S公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
公仔箱論壇6 o: P+ N, \$ q+ s. L! `

; P) |/ C$ ?6 [' Y% P; o; Q哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...www2.tvboxnow.com& ?$ v6 X5 ]) p; z* I5 x! b

( |) F: [, b% X7 ?. J公仔箱論壇唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" P/ K! P6 _0 O" S9 ?* G
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
6 t/ x/ S0 x7 c; u; n# u) A公仔箱論壇幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...www2.tvboxnow.com1 F5 @7 ]" B3 `7 q# p" d; Q
唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
% _; X5 x0 X  s# y" X3 ftvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
( r$ r4 l  z, `* x公仔箱論壇& }( U' z. A% [4 ~+ k7 r+ q
TVB 1184983887 元
6 Y+ k& m. y) _  k+ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,4 E0 F* ^! @2 G" n$ Y7 |% v0 ~% }
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
" Q& k- J! |6 J. z  K

/ j" Y6 |5 ]- ^5 S! a- f7 Lwww2.tvboxnow.com50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....9 J7 b$ W4 f: k8 j
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
# M- ]5 t% H$ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
" Q/ N' x! o7 \3 i/ z9 F' w
tvb now,tvbnow,bttvb$ I2 o0 l) P% J! z9 G* ^: q
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

7 Y! J7 K& m% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 F! n9 @4 r# A3 ?0 R' B& h. `三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....