返回列表 回復 發帖
我对三星无好感,虽然其实我未用过
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:07 PM
有機會你就一定要試下喇。。
Samsung Galaxy S唔錯下架。。
每一款品牌都有自己弱点,三星如果同时几个电话、简讯一齐接收会出现无法接通情况

起初我以为只有我用的手机有问题,经过集合所有用三星手机朋友都出现过类似情况,却认为三星手机基本问题 ...
cck_my 發表於 2011-6-24 01:13 PM
呢個梗係喇。。就好次iPhone甘,都好多弱點架。。
我就好粗心大意既,D手機就好易跌落地既,,
所以呢部就岩我。。
以前我果部HTC,唔到半年就俾我跌壞佐,羅入廠度整都係有好多問題。。
好野,终于有实际例子讲出三星嘅吾好,基本上我都几讨厌三星机的款
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:20 PM
貓係用乜牌子既手機架?
星期六日机票贵D都正常,尤其开始旅游旺季咯
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:21 PM
今日返既票價都貴成倍咯,唔係拜六禮拜既關係,係因為航空公司既優惠到尋晚。。
我未用过智能机,我一直都用nokia
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:22 PM
係唔係3310啊?
高级智能手机基本上全部唔襟跌 因为用料轻薄,反而中低价手机比较耐跌,适合粗用
cck_my 發表於 2011-6-24 01:25 PM
所以我鍾意Samsung galaxy就係甘。。
丢狗专机
cck_my 發表於 2011-6-24 01:25 PM
冇念果都可以甘用。。
你吾系买来回套票架
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:29 PM
係啊。。
但係如果今日返既就冇果個價錢喇。。
3.0有D次電腦既OS甘,同手機既interface係唔同架。。
wifi only 16GB Ipad2 is cheaper, android 3.0 tablet is around 2K
cck_my 發表於 2011-6-24 03:07 PM
我買Asus TF101至RM1500甘嗻。。
Generally i anti-apple product
cck_my 發表於 2011-6-24 03:19 PM
甘你鍾意乜架?
Linux?
what spec ?
lilitan008 發表於 2011-6-24 03:24 PM
自己睇下喇。。
仲可以架個dock變成個notebook添。。

http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/
u dont worry on warrantly ? is international warrantly or ....
lilitan008 發表於 2011-6-24 03:24 PM
記得賣俾我既果個人講過係1年international warranty。
其實呢D野都好少會壞,除非你亂甘用嗻。。
但Tegra2用耐咗你就会知
cck_my 發表於 2011-6-24 03:26 PM
會點架?
我鍾意Windows 8
cck_my 發表於 2011-6-24 03:26 PM
我同你岩岩相反,我最憎用Windows既。。