返回列表 回復 發帖
开闸开闸

125 去跳印度舞,实是早训啦,不过今日知吾知醒啊
开闸

做学生哥都几好玩伽播,E生,是吾是
开日本餐,做 sushi 阿,落吾落 Wasabi 伽
食完晚饭入黎睇下
出佐去整日,依家至入黎

125 吾出现,静晒
个个都争住125 把扫把
开闸啦 125 带走佐把扫把
发散晒D 人去揾啦
开闸!

USB 网流量将尽,快慢都冇紧要,周末又有新流量啦
啦叭爷,乜野係USB 网流量?
chowold2 發表於 2012-11-22 12:41 PM
手指无线网,每月用量 12G ,超过就断网,top up 另外计数。
~ e生gg ~ don't mention  1916772 1916771
.... when free free 125 will help u clean up you hse  + clinic ~

~ 周gg ~ CCgg~ Sweet sweet lemon ~ 大喇叭 ~ 猫猫 .... Hi!

.... 12 ...
fls125 發表於 2012-11-22 01:45 PM
有时间上下来回按摩下后腰啦。会好D 咯。
12G如果不下载,斋浏览网页足够咯
但速度快吾快啊
lhy92725 發表於 2012-11-22 09:27 PM
我用紧果个无线网  download  500kp/ s.

屋企果个ADSL 2 今日转佐 无限制下载。
大喇叭 ~ 谢谢你 1917173

~ C u during weekend ~ 1917174 1917175
fls125 發表於 2012-11-22 09:56 PM
weekend 又去 wet wet 啊
喇叭师傅甘大手笔啊
lhy92725 發表於 2012-11-23 01:29 PM
$ 99.00 电话 + ADSL2. 澳洲在线电话全包。
有$70 全包的公司,不过装吾到,D仔话出番份咯