返回列表 回復 發帖
又見到你
blacker14tt 發表於 2012-12-31 06:17 PM
抓部 靓车都行的快D,你系得咯
喇叭师傅用拖字诀,其实系吾work嘅
lhy92725 發表於 2012-12-31 06:51 PM
老婆唔舒服,费佐D 精神阿嘛。所以有功夫未必是好事黎呷吸佐D 病气都未排番出黎,谷到牙都痛埋。
大啦叭  ~
  afterward out for a while   1975346

UnVXiAr8lFs
fls125 發表於 2012-12-31 06:18 PM
125 都好快手,即刻就揾到烟花视频啦!
101 Taipei都有 live broadcast on youtube tonight.
SweetLemon 發表於 2012-12-31 06:20 PM
9 点果场就 睇到,不过零晨果场就睇唔到直播啦,听日仲有报纸,我晨早就要返铺头,所以要觉觉猪啦
Happy New Year!Everybody

开闸啦!
今日都几人齐嗝播
围城 我都好攰阿。搭好个架啦。整烂佐两个转嘴,几个十字批头,几粒钉头。。
喇叭 咁淤ge事都要講。。。
SweetLemon 發表於 2013-1-1 07:44 PM
加埋E生个半桶水,都是半个木工   吾上得大场面
大啦叭  ~  is it the bit is not suitable ~
1977060 周哥哥 to 1977059    .....
fls125 發表於 2013-1-1 09:13 PM
早D知道就叫埋周GG 帮手啦
几十支就好过分啦,扭硬耳仔啦
lhy92725 發表於 2013-1-1 09:16 PM
系几个 philips driver bit 阿
大啦叭 ~ 早安 ~ everyone morning

fls125 發表於 2013-1-2 08:53 AM
125 饮多D 茶黎帮助消化至得嘞
有乜要我帮手
chowold2 發表於 2013-1-2 12:35 PM
125 话你乜野三行工都做得喔
貓貓最知我心
chowold2 發表於 2013-1-3 12:12 AM
125 叫你 做多D 野黎助消化 阿
佢会叫125再整多D野比佢食
lhy92725 發表於 2013-1-3 08:47 AM
你听过佢话自己拾屋未阿
帮忙一起盖大楼了

agag666 發表於 2013-1-3 02:40 PM
多D 入黎玩啦!猫姐都开口了!