返回列表 回復 發帖
  ~ good morning 大啦叭  

.... ~ 125 want to visit Australia
fls125 發表於 2013-2-18 07:43 AM
抱树熊,看袋鼠?
在雪梨:Beer,BBQ,Beach。
~ 125  2055673 by 2055672 .... to visit 大啦叭
   &  2055674 with  大啦叭 family ~

fls125 發表於 2013-2-18 06:22 PM
越洋桥未搭好,坐火车到唔到伽
125去澳洲啦,喇叭师傅有两个乖仔打算介绍比你
lhy92725 發表於 2013-2-18 09:44 PM
猫姐几时转行揸大葵扇到处泼伽
开闸 !
好似又吾见佐125嘅,吾通真是飞佐去揾喇叭师傅
lhy92725 發表於 2013-2-20 10:11 AM
125 要坐火车,依家搭紧越洋桥。
E 生有冇放飞针?将125 射过黎澳洲?
你唔好話你接唔到佢呀, 佢話去搵你架
CC517 發表於 2013-2-22 08:59 AM
你唔放飞针,125 点黎澳洲阿?125 话过要搭火车伽!
有喇叭师傅去交保释金
lhy92725 發表於 2013-2-22 11:10 PM
即场罚款冇走鸡,唔交罚款点出关?
萍果、橙正气伽播,点会湿热阿?、
我个脑就湿热,差唔到电。自动关机。
佢地讲柑啊
当然吾系苹果同橙啦
喇叭师傅换脑啦,它罢工咯
lhy92725 發表於 2013-2-24 07:51 PM
个仔换新,唔在用个部旧都比我用紧部手提要新。
成朝搞到依家,差电灯总算长着啦!
http://www.tvboxnow.com/attachments/day_130224/13022421133ef99b39c1be830f.jpg
SweetLemon 發表於 2013-2-24 09:19 PM
寻日煲急冻流沙汤丸,老婆急得济煮成生骨添。
早晨  大啦叭 .... 2068218

CC哥哥 早晨 2068219  ~  猫猫  早晨 2068220~   Henry 早晨2068222  ~ Sweet lemo ...
fls125 發表於 2013-2-25 07:49 AM
寻晚捞着几多个橙啊?CCGG 想食城播。
喇叭c傅做回收站叫你仔清晒d‘資料’之好比你喔。。。
SweetLemon 發表於 2013-2-25 08:49 AM
i order a power adopter from eBay no coming yet.
喇叭师傅整掂部脑啦
lhy92725 發表於 2013-2-27 11:40 AM
电池够用25分钟。。等紧差电器。
到时到候你地个个都会纵下一代啦