返回列表 回復 發帖
呢d就生草藥啦。。。我打死不吃。。。

SweetLemon 發表於 2013-3-1 09:00 AM
E 生食完就可以打破单传,生成窦猫仔了!
喇叭师傅想做多仔公,又拉E生落水
lhy92725 發表於 2013-3-1 09:56 AM
我就两个够晒数。你唔比E生会开机关炮咩。 佢打Game 好叻伽
CC哥哥~ no petrol how to run 125

貓貓 + 125 去 HK by 2078686
fls125 發表於 2013-3-2 07:31 AM
125 比E生放飞机啊?
            大啦叭   
   CC哥哥  --->   bad boy ~   2079259
.... ask 125  go to HK by 20792602079261
fls125 發表於 2013-3-2 08:55 PM
go to HK  and fix that bad boy.
喇叭師傅去渡假?
HENRY_168 發表於 2013-3-3 08:39 AM
换佐notebook  只power adopter 后,touch pad 个mouse 成日好似跳舞咁郁,米少D 出黎玩啰

成日撲蝶, 罪過
CC517 發表於 2013-3-3 10:42 AM
125 想约你去郊野扑蝶,仲话罪过添,冇D 情趣!
欠錢, 非財不行
CC517 發表於 2013-3-3 10:37 PM
咁听!
125 开电话铺伽?送电话比猫猫同E生, 我都要。
早晨啦!

大啦叭 ~ HTC one for u ~ ...
fls125 發表於 2013-3-6 01:55 PM
Thank you. 不过我都唔识用。
125用紧iphone啊
lhy92725 發表於 2013-3-7 10:21 PM
旧机,sonyericsson . s500
早晨  everyone & 摩天大樓 2090800
fls125 發表於 2013-3-9 07:41 AM
125 早晨。今日去边道WET WET 阿
啱啱煮完羊扒比仔食,依家成廿几文KG 羊扒都几贵伽。
羊肉我地呢边都卖成40文斤啦
lhy92725 發表於 2013-3-10 04:48 PM
比牛肉猪肉贵成倍播。
牛肉都成34文啦
猪肉就便D,瘦肉都18啦
lhy92725 發表於 2013-3-10 09:15 PM
都是广州抵食D。