返回列表 回復 發帖
=(( 仲未計完
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 12:32 AM 發表。

:-O 仲未搞掂.... :L
=((
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-22 11:23 PM 發表。

因為佢想永遠都做

比小可愛更可愛既小田龜~

:)) :))
>:D< 因為佢都覺得自己好可愛
原帖由 Q版施根 於 2006-10-22 11:24 PM 發表。

:'(
你話呢:'(
:-" 我係你send呢張相比我之前已經叫你比小可愛更可愛的小青蛙[-X
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 12:45 AM 發表。

一定有......:-"
[-X 刪了
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-23 01:18 AM 發表。

佢係零食~~~
b-( 係調情時...出現的零食
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:35 PM 發表。

busy tommorow , can't lunch with you , sorry^:)^
=(( 咁算啦
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:11 PM 發表。

我想我打咁多野都係晒料.......%-(

枉我嘔心瀝血既著作係比咁既一班人睇.....晒料.....:@
又走?
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:29 PM 發表。

未.....不過都好失望下......

管理人既質素比 UWANTS 更差....
^:)^ 最少u仔比人嘈得太勁都會有人解釋下
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:38 PM 發表。

你都有睇意見區果埋貼!?:-O

唉.....枉我重叫大家來依處.....可以開闢新天地......

挑......一埋垃圾......

搞到我好內疚......^:)^
[-X 講開咪睇下...唔可以太out既
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:51 PM 發表。

近期多見左你.....果然上網沒有問題......

唔 OUT ...好多人都不理政事......
=(( 好多野要做呢
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:50 PM 發表。

好......唔好咁麻煩......
佢入不了 3 球.....我派比你地一人10萬!!!

清洗一下內疚先......;;)

PS: 遲下 6 續來........>:D<
10億算啦
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:13 AM 發表。

或者 MISS 太年輕了..

加上而家 D 細路.... 真係曳得交關 ^:)^
^:)^ 好似我表弟咁...二年班....可以好開心咁同我講...我默書兩次零分...一次十九分...其他都幾分...汗:L
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:16 AM 發表。

:-O 叻仔......................... ^:)^
^:)^ 佢已經係repeater
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:18 AM 發表。

:-O 小學 REPEATER !?!? ...... :L
^:)^ 對....二年班repeat....佢咪就係三歲會用粗口鬧個表弟