返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:22 AM 發表。

我家 4 歲 果個 聽一次粗口就識背........
讀書讀 9 年都未識背其他.......
=(( 最少佢讀小學唔會留班...默書唔會0分卦=((
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:44 AM 發表。

久仰久仰.. 原來就係呢個小弟弟 ^:)^

要好好教導佢.. b-( 否則將來只會多一個大惡 =((
=(( 佢e+話要nds....佢媽話...你乖d先算啦
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:15 PM 發表。

小朋友對於扮乖.... 係好有潛質.....

當大魔怪有要求時.. 就會變得非常乖巧.....

得到左佢想要既野後... 又回復大魔怪的本性..

=((
=(( 其實對比以前...我覺得乖0左d啦>:D<
佢以前真係完全唔聽人講=((
今晚都係同楊生做功課^:)^
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-26 12:47 AM 發表。

:L........... 有無邊晚唔係的 b-(
=(( 呢輪佢d功課樣樣都唔識...無得唔幫佢做^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-26 12:50 AM 發表。

某一方面係好事 , 互相溝通
^:)^ 只係又係做到好夜...佢次次都係等我返早先叫我做功課=((
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-26 12:54 AM 發表。

b-( 今次係咩功課 [-O< b-(
^:)^ 咸sir功課....佢聽日話如果咸sir問佢...邊個教佢...佢話咪係你愛徒
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-26 01:00 AM 發表。

厲害厲害... b-(
咁可能會滿分
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-26 01:05 AM 發表。

:o 愛徒係咪即係果時你話咸 SIR 偏心果個
:-* 正確
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-26 09:56 PM 發表。

咸 SIR 難過小美人關 ;))
所以話係佢教....>:D<
又寧靜返
原帖由 Q版希比 於 2006-10-31 06:17 PM 發表。
多謝咁多位 >:D<
>:D< 老鼠仔生日快樂
^:)^uncle蝦條不如msn傾
^:)^ 又係做功課的日子

今次係同我妹同佢d fd做=.=
原帖由 tRACY_ 於 2006-11-2 12:27 AM 發表。

:L 小冰冰點解成日都要做 D 唔係自己的功課 ^:)^
^:)^ 因為上次我見我妹做封面做得好慘...咪出手用電腦整整.....之後佢話...miss話要好多份=((
結果...叫我整晒佢^:)^

佢d fd見到咪叫我整埋=((