返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 08:39 PM 發表

打你个死人头,讲到我咁衰。
好恩爱啊!看了真令人羡慕啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 william仔 於 2009-2-11 08:46 PM 發表

不要讲。。。。很伤。。。。。
那不开心的,我们就不要再讲啦!
原帖由 假書僮 於 2009-2-11 08:46 PM 發表
我都係今日先開始玩,唔係好識
我已加了你咯!你看看吧!
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 08:47 PM 發表

过年前搞掂架!!
哦!那就很方便咯!
原帖由 william仔 於 2009-2-11 08:51 PM 發表

你叫谁"honey“。。。。。
靓仔,你在吃醋吗?
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 08:52 PM 發表

有啊,我都系唔识玩。。。。。。。。。。。。
到而家仲未识整D相上去。。。。。。。。。
那很简单啊!我也放了很多照片进去啦!
原帖由 假書僮 於 2009-2-11 08:55 PM 發表
見到你了
你也可以见到几个这里的会员啦!
原帖由 假書僮 於 2009-2-11 08:55 PM 發表
見到你了
你好靓仔啊!
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 08:58 PM 發表

我研究咗好耐都搞唔掂,唔搞啦。。。。。。。。。
profiles-->photo--> +create a photo album--->填写完,就可以加照片进去啦!
原帖由 william仔 於 2009-2-11 08:59 PM 發表

我只讲给你听。。。有一点点。。。
那就和假兄对干吧!
原帖由 假書僮 於 2009-2-11 09:00 PM 發表
我係新手黎,要慢慢摸索吓先
你很快就可以的!加油!
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 09:09 PM 發表

填完都上载唔到D照片。。。。。。。。。。
怎么会啊?他会跑出一个格子,你就选你的照片,放上去,就可以啦!
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 09:16 PM 發表

就系放唔到囖。。。。。。。。。。
老二也出现了,可以请教他!他比我玩得久啊!
原帖由 vwwo 於 2009-2-11 09:22 PM 發表

而家唔请住,出去食晚餐先!
那么就明天在聊吧!我今晚要早睡!
原帖由 vwwo 於 2009-2-12 08:12 PM 發表
点解揾个人都无架。。。。。。。。
刚才要进来进不到!现在见到你了。却又要去睡觉了!晚安!各位!