返回列表 回復 發帖
-管理線- #9133  11:10PM
Disney幾時有隻咁野㗎?

即係又係D呃錢野啦!

呢隻咁野洗唔洗$1000蚊呀?
perfectman 發表於 2014-9-25 11:18 PM
我點知 我這邊又冇迪迪尼
早D訓,頭都開始有D痛添
lhy92725 發表於 2014-9-25 11:13 PM
早D休息 晚安
都唔明D女仔點解會鍾意D咁鬼死大隻嘅野!
買完仲要快遞比人,
@#$%@#$%
perfectman 發表於 2014-9-25 11:36 PM
你都話拉女仔
我見佢識得sword fish,我估佢喺係美加嗰邊添,咁其實大廚喺邊呢?
perfectman 發表於 2014-9-25 11:50 PM
看過日本餐的劍魚腩刺身 顏色和切法大概大概估下咯
我是大馬人 劍魚好多高檔地方都可以吃到的 你做咩會估我來自米國 我又沒出去海釣魚喜好
大廚不在美加哦
lhy92725 發表於 2014-9-25 11:46 PM
雖然我好喜歡黑人的HIP HOP文化 加上撞到有個加字 但冇住米國命水

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Night, Everyone

elmo say everybody goodnight ! ^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
早~你來了哦~招呼不到
Not ready yet?  I'm leaving!
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:59 AM
慢行不送
我預言,戲劇隊會在20140928[214期]《Running Man》最終勝出。

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Evening, Everyone

大家晚上好...準備新游戲中...

希望今晚12點前 能可以出爐
看下今晚趕得來嗎
號碼已經PS好 剩下獎金卡沒PS好
我都一早計算好會沒有人的
所以這游戲獎金就當作給自己本樓有來吹水的人