返回列表 回復 發帖
或者比女友管住郁唔得.
pknoface 發表於 2014-10-2 11:11 AM
他話他岳父要送他一棟別墅當見面禮
支持佔中!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-2 02:37 AM
聽聞JN POST 美國也有這個活動哦
大廚咁快就起度浦咗三年啦. 應該有唔少fans啦. 恭喜晒先咯!
pknoface 發表於 2014-10-2 07:53 AM
3年論壇依然一樣沒變到
唔變差啲添已經好彩咯.
pknoface 發表於 2014-10-2 11:19 AM
你比我早來 應該明白D 論壇的狀況
那麼多廣告都已經賺不少了
居然沒辦法更新作業
我初黎個時比較沉迷fb, 晚晚必上咁滯, 兩年前開始淡出fb, 呢兩年都未點上過去.
pknoface 發表於 2014-10-2 11:25 AM
我是要DOWNLOAD 港劇才來註冊的
但現在都1年沒看港劇了  電影這邊都不夠多
啲廣告一定要裝adblock plus.
pknoface 發表於 2014-10-2 11:26 AM
我話論壇 登廣告賺的錢 沒辦法更新版面 都N年了
開始個時坐地鐵或出街, 真係唔敢拎个手機出黎上公仔箱, 啲廣告好以排山倒海咁出黎. 裝咗adblock plus之后用wifi上就冇事啦.
pknoface 發表於 2014-10-2 11:28 AM
手機上就比較麻煩
我覺得 更新可能就沒有TVB幣這個功能了
可能本著用得就用的原側
lhy92725 發表於 2014-10-2 12:19 PM
但只有足球/籃球投注區在擅用這個功能
其他區都不批准 能售賣上載文件 如下載需要扣TVB
所以一般來說TVB 應該只是升權限的 就沒有其他別的用途了
大廚咁快就起度浦咗三年啦. 應該有唔少fans啦. 恭喜晒先咯!
pknoface 發表於 2014-10-2 07:53 AM
我又不是女仔 點會有FANS
之前好似試過下載扣架
lhy92725 發表於 2014-10-2 12:27 PM
你扣 會員至少知道TVB 的用途 你要下載就要發帖 或 多留言賺TVB
可能是這樣的關係 也可能論壇沒有活躍的版主給評分的原因
男的粉絲多過女的
你睇都教授就知啦
lhy92725 發表於 2014-10-2 12:30 PM
這邊男仔比較多 你可以問下路人A
他準備搭飛機過台灣見岳父大人了

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件