返回列表 回復 發帖
這區已經設定有些道具不能使用 之前可以自己使用道具封鎖24小時
現在不能了 所以難免也有些麻煩(這對我活動來說拉)
多謝大廚兄. 我已經記住咗dororo和zhouyu既聯繫咯. 好在有佢地幫手先至可以順利派奬. 今日朝日個網又好慢, 搞咗我成4-5粒鐘先派完4個活動.
pknoface 發表於 2017-10-8 11:20 AM
zhouyu 之前我打算重開鎖帖時候有PM他 但沒有回覆 活動申請勛章也沒有回
另一個是我試了幾位超版有回覆我的 而且在線時間算正常的有上來的
我就見你以前好似用過, 我又想試下咯. 點知衰咗.
pknoface 發表於 2017-10-8 11:21 AM
如果真的急需應該找身邊認識的版主幫忙在版內會議那邊詢問 這樣會比較快...
大廚廚兄早晨. 好快又到週一, 又要上班咯.
pknoface 發表於 2017-10-9 07:31 AM
對我來說都是一樣 只是週末比較忙
连佢妈妈都认识
yxx01 發表於 2017-10-9 10:45 AM
誰的媽媽? 貓貓論壇地頭貓人人都識
tamama同多羅羅好F架,我成日覺得佢地系認識的
lhy92725 發表於 2017-10-9 09:49 PM
dororo好好人
KEN yo man 你太太有沒有為你準備上班便當 ?

貓貓起論壇人面廣.
pknoface 發表於 2017-10-10 10:15 AM
大廚早晨,大廚可以為掌門準備上班便當
mnb1123 發表於 2017-10-10 11:29 AM
那我不是要客串水區外賣仔角色了  
Ken
重陽節 ~ is ?
fls125 發表於 2017-10-11 01:53 PM
九月初九
ken yo man !
補上

做大廚女友真幸福https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgFd0liTS3UDl_UZ16nyfED62tN6jmcXV-WVjL55mZyhRwhvx7各位美女快D報名啦
mnb1123 發表於 2017-10-12 01:16 PM
搞相親啊?
大廚係唔使自己落腳嘅,有班手下做跑腿嘛
mnb1123 發表於 2017-10-12 01:26 PM
有一班就好了
掌门
重陽節你有庆祝 ?
yxx01 發表於 2017-10-12 11:37 AM
有什麼節目?