返回列表 回復 發帖
月尾又开始静左
某乜人消费>.
0winnie0 發表於 2013-10-22 03:27 PM
我都係
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
winnie姐冇人嚟就話冇生意有壓力,你冇人嚟咪更加清閒
lckiong 發表於 2013-10-22 04:28 PM
我计commision嘅好冇
KK一次有单大嘅就够食啦
lhy92725 發表於 2013-10-22 05:06 PM
钱边有人嫌多架
做我地依行,底薪边够吃啦
甘话晒大公司大牌仔,点会成个月无生意喔
lhy92725 發表於 2013-10-22 05:56 PM
点解唔会
winnie姐一家四口睇客食飯既
lckiong 發表於 2013-10-22 06:28 PM
佢做爽嘅嗻,主要收入係佢老公,如果唔係边会赶客
老基基 晚上好

chan200308 發表於 2013-10-22 06:54 PM
老陈晚上好咁先係架嘛
原来你叫Mr.kk
lhy92725 發表於 2013-10-22 09:22 PM
我的確叫KK唔係你以為我用假名啊
公公係G唔係K
冇錯
你地身份证系米一定要用英文或者马来文写架
lhy92725 發表於 2013-10-22 11:45 PM
係架,冇中文架
你地官方语言都吾系中文梗无啦
识写识睇已经好好啦
lhy92725 發表於 2013-10-23 12:12 AM
如果唔係我地華人合作保留華人文化,睇仲寫都唔識囉
KK selamat pagi
luke168 發表於 2013-10-23 05:34 AM
輝仔 阿嬸冇老公
早,好早
lckiong 發表於 2013-10-23 06:26 AM
小強早晨今日好早
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-10-23 07:09 AM
ken兄晚上好