返回列表 回復 發帖
老基基 晚上好
chan200308 發表於 2013-10-23 09:18 PM
老陳晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk未返黎
lhy92725 發表於 2013-10-23 10:07 PM
返咗啦
话时话,日日10点几先返到屋K
D时间真是吾多见使
lhy92725 發表於 2013-10-23 10:25 PM
你都覺咧冇變啦,鬼叫我窮咩,頂硬上啦
做我依行一定係門店架啦
時間正常,人工又重新黎過咧
唔正常

chan200308 發表於 2013-10-23 11:25 PM
正常啊
既然是睇钱份上,就当然继续做啦
lhy92725 發表於 2013-10-23 11:32 PM
攞慣咁嘅人工,洗嘅錢自然多,負擔自然大
KK 早晨。
其實夜晚放工塞車沒咁嚴重。。。
SweetLemon 發表於 2013-10-24 08:21 AM
凍檸姐你講緊邊度
可以避開繁忙時間都係好,唔使浪費時間系路面上
lckiong 發表於 2013-10-24 10:00 AM
一個康樂pasar malam整條hight way都死啦
基基早~

lckiong 發表於 2013-10-24 10:01 AM
小強早晨
KK早晨,你都知你大使呢
lhy92725 發表於 2013-10-24 10:04 AM
懶貓早晨乜嘢大使
KK 早晨

luke168 發表於 2013-10-24 10:35 AM
輝仔早晨
我咯,好慳架
lhy92725 發表於 2013-10-24 10:37 AM
我都唔知,乜嘢黎架
老基基 早晨

chan200308 發表於 2013-10-24 11:05 AM
老陳早晨
你话你揾得多,就洗得多啊嘛
lhy92725 發表於 2013-10-24 11:54 AM
正常啦,雜費都夠我死