返回列表 回復 發帖
叶問个仔叶題用跆拳一个打廿个. 你話係咪要學跆拳道丫?
pknoface 發表於 2013-11-9 11:30 PM
有d咁嘅事,你唔係以为依度係吹水区就乱咁吹先得架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你係話KK冇修為? 唔好傷佢心啦.
pknoface 發表於 2013-11-9 11:31 PM
我的确冇修为,好过你扮有修为
ken兄乱UP嘅功力都相当深厚喔
lhy92725 發表於 2013-11-9 11:37 PM
依个我认同
勿你认為作為流傳万世既一代宗師---武當掌門, D修為要扮既咩?
pknoface 發表於 2013-11-9 11:38 PM
流傳万世既一代宗師-武當掌門, D修為唔需要扮,不过你唔係
问题是你是扮武当掌门呢
lhy92725 發表於 2013-11-9 11:40 PM
支持
冇脸见人,唔出声咗
嗚.嗚..嗚..., 我要去揾乱來傾訢, 話你哋虾我........
pknoface 發表於 2013-11-10 12:00 AM
乱来返少林训都唔睬你啦
好多美女圖
shingokt 發表於 2013-11-10 12:26 AM
多d入黎啦,经常会有架
个D圖係假架咋. KK个圖先至係真既.
pknoface 發表於 2013-11-10 12:43 AM
真係我女友黎架
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-11-10 09:07 AM
ken兄下午好
KK早晨,去报名学功夫啊
lhy92725 發表於 2013-11-10 09:23 AM
未去啊!
kk咩时候揾到K嫂啊
lhy92725 發表於 2013-11-10 02:29 PM
边有咁易搵啦
个网好慢回唔到帖啊
睇到
chan200308 發表於 2013-11-10 04:41 PM
5999 金楼
chan20030832 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
咁...我關咗再開過又得喔~
lckiong 發表於 2013-11-10 04:41 PM
6000 金楼
lckiong3 秒前TVB 1000000 元
積分轉出