返回列表 回復 發帖
KK 返來啦? 去邊度來?
SweetLemon 發表於 2013-11-18 09:17 AM
泰國
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早晨
luke168 發表於 2013-11-18 09:27 AM
輝仔早晨你之前去韓國加埋旅遊團費一個人大概用咗幾多錢啊
基基咁早~
lckiong 發表於 2013-11-18 09:33 AM
訓唔落去
KK提早出关啊?成魔未啊
lhy92725 發表於 2013-11-18 10:00 AM
成仙成魔只在一念之間
KK要去玩
luke168 發表於 2013-11-18 10:02 AM
打算要預計下budget
我的吾会太贵因为我买少野,5千都有找
luke168 發表於 2013-11-18 10:07 AM
平成咁加埋團費wor你去邊度啊
KK原来仲有出游计划啊
lhy92725 發表於 2013-11-18 10:12 AM
依架打算每年都出國玩
团费3千几都够,看你去几日,去边度,我没去jeju island,所以便宜D,加上我买少野
luke168 發表於 2013-11-18 10:12 AM
冇記錯你係去7日啱冇咁平嘅話我都打算去,因為我比較喜歡大自然風景嘅人
以加去韩国好便宜,好多人都去,我D朋友差吾多个个都去晒,不过如果要买野就带多D钱,果度明牌几便宜如果同大马比
luke168 發表於 2013-11-18 10:23 AM
我對名牌就冇乜興趣,就算我買正版人地都當我用翻版架啦就計劃去濟州島
大自然风景,要去欧洲喔
lhy92725 發表於 2013-11-18 10:23 AM
歐洲太貴去唔起
仲以為你打算去韓國... 將你變成妳
lckiong 發表於 2013-11-18 10:24 AM
果個係泰國,啱啱去完返黎好多靚女睇thai girl show
Big boss tvb123, open new house ah. Very nice place. I can recognized chinese word without translation.   卍  is Buddha sign, it meant all accomplished Buddha's work  fulfilled in harmony n peace n co ...
kimmi8k 發表於 2013-11-18 10:24 AM
no lah,i just put for pretty only
K 早
CC517 發表於 2013-11-18 10:25 AM
外星傻貓
如果你锺意风景就要去jeju island,过度景正
luke168 發表於 2013-11-18 10:25 AM
啱啱上網睇過黎,真係好靚
wah Tiger show...so exotic ah....
kimmi8k 發表於 2013-11-18 10:33 AM
go thailand must see one ah