返回列表 回復 發帖
边度黎架
lhy92725 發表於 2013-11-18 12:28 PM
我估係日本
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
台湾都吾错
luke168 發表於 2013-11-18 12:39 PM
如果有機會出國,台灣,香港,韓國(如果你講咁平嘅話)都係我名單入邊日本暫時唔會去,因為消費實在太高,至少要做多幾年先有能力去不過明年分分鐘去強國福建
頭先果個地方你未開估
返去祭祖
lckiong 發表於 2013-11-18 12:48 PM
探親
乱來間新少林寺?
pknoface 發表於 2013-11-18 12:57 PM
都寫明台灣囉
家乡是要返去行下咯
lhy92725 發表於 2013-11-18 02:37 PM
未返過去架,都唔知成唔成功,家鄉嘅親戚冇聯絡幾十年,突然間打電話黎叫我地上去,話佢地已經搵到吃咗,吃住佢地包。強國咁多案列,都唔知真定假
亲戚上头无咩嘅
你又无咩大身家比佢地呃
佢地随时是土豪,超级有钱架
lhy92725 發表於 2013-11-18 02:51 PM
咁又係
仲使估
都見到富士山喔
lckiong 發表於 2013-11-18 02:55 PM
我都未去過,點知富士山係點架
pair king 近來好嗎?
LastWinner 發表於 2013-11-18 03:00 PM
雅雅,好耐冇見,你幾好嗎
過得一半半
LastWinner 發表於 2013-11-18 03:23 PM
點解咁灰啊
唔係灰,係事實
LastWinner 發表於 2013-11-18 03:38 PM
前排我都好灰,依架看破紅塵
看破红尘要戒肉食喔
lhy92725 發表於 2013-11-18 04:01 PM
就係看破紅塵先乜都吃
睇破红尘要入森林
lckiong 發表於 2013-11-18 04:06 PM
入森林都冇用啦,整個世界經已俾紅塵污染
甘食下老鼠先啦
lhy92725 發表於 2013-11-18 04:08 PM
看破紅塵係吃自己鍾意吃嘅嘢,唔需要理世俗嘅眼光
世俗眼光是老鼠不可食,所以你要食下啦
lhy92725 發表於 2013-11-18 04:40 PM
但係我唔鍾意